getColumnVal("uniekecode");?> Aparthotel Athena Rhodos stad - Rhodos
Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 


  Athena

Athena*** - Rhodos stad

Logies met ontbijt - Max familie kamer is voor 4 personen.
Rhodos stad - Rhodos

Plaats: Rhodos stad
Regio: Rhodos
Aantal sterren: 3
Max capaciteit: 227 gasten
Open: APR-OKT
Afstand tot vliegveld: 13.0 km
Afstand tot stad: 1.0 km
Afstand tot haven: 1.5 km
Afstand tot strand: 0.08 km
Afstand tot ziekenhuis: 1.0 km

Foto's Aparthotel Athena Rhodos

Foto Aparthotel Athena in Rhodos stad ( Rhodos) Foto Aparthotel Athena in Rhodos stad ( Rhodos) Foto Aparthotel Athena in Rhodos stad ( Rhodos) Foto Aparthotel Athena in Rhodos stad ( Rhodos) Foto Aparthotel Athena in Rhodos stad ( Rhodos) Foto Aparthotel Athena in Rhodos stad ( Rhodos)

 

Faciliteiten Aparthotel Athena

Athena ligt in Rhodos stad (Rhodos). De classificatie van Athena is 3 sterren. U kunt hier verblijven op basis van logies met ontbijt . De maximale capaciteit is voor 227 personen en u kunt hier maximaal met 4 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 13.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 80 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, parking, conferentiezaal, roomservice. Het biedt voorzieningen voor gehandicapten, bar, zwembad(en). In de badkamer is er een föhn. Alle kamers hebben een koelkast. De kamers zijn voorzien van kitchenette (soms ook fornuis). Ook voor de was kan er gezorgd worden want er is stomerij/wasserij service. Voor kleine kinderen is er een miniclub (animatie voor kinderen). De accommodatie heeft een internethoek. Wifi is beschikbaar. Er is Satelliet-televisie met buitenlandse zanders. .

Naar Griekenland vanaf Nederland Vertrek uit Nederland
Aanbiedingen
Athena***  in Rhodos stad

Athena Hotel ***

in Rhodos stad - Rhodos
vertrek 0002-11-30
Naar Griekenland vanuit Belgie Vertrek uit België mogelijk
Aanbiedingen
Athena***  in Rhodos stad

Athena Hotel ***

in Rhodos stad - Rhodos
Vertrekdatum klik hier

  Aangeboden exclusief vliegreis

Athena***  in Rhodos stad
Athena ***
in Rhodos stad - Rhodos
Trivago. Athena
Athena***  in Rhodos stad
Athena Hotel 
in Rhodos stad - Rhodos
booking.com. Athena Hotel

NL: Méér over Rhodos stad
BE: Méér over Rhodos stad
Reviews

Lees reviews

Zult u als eerste Athena beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Griekse Gids Reizen De Griekse winkel to Magazaki Griekse Gids Reizen Fly Drive Zuid Kreta Griekenland Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland;
© De Griekse Gids 2000-2023