Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 


  Sagterra

Sagterra** - Naxos stad

Logies met ontbijt - Max familie kamer is voor 3 personen.
Naxos stad - Naxos

Plaats: Naxos stad
Regio: Naxos
Aantal sterren: 2
Max capaciteit: gasten
Open: APR-OKT
Afstand tot vliegveld: 3.0 km
Afstand tot stad: km
Afstand tot haven: km
Afstand tot strand: 0.50 km
Afstand tot ziekenhuis: km

Foto's Hotel Sagterra Naxos

Foto Hotel Sagterra in Naxos stad ( Naxos) Foto Hotel Sagterra in Naxos stad ( Naxos) Foto Hotel Sagterra in Naxos stad ( Naxos) Foto Hotel Sagterra in Naxos stad ( Naxos)

 

Faciliteiten Hotel Sagterra

Sagterra ligt in Naxos stad (Naxos). De classificatie van Sagterra is 2 sterren. U kunt hier verblijven op basis van logies met ontbijt . De maximale capaciteit is voor personen en u kunt hier maximaal met 3 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 3.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 500 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, . bar, zwembad(en). In de badkamer is er een föhn. Alle kamers hebben een koelkast. kluis. De kamers zijn voorzien van kitchenette (soms ook fornuis). Ook voor de was kan er gezorgd worden want er is stomerij/wasserij service. Er is Satelliet-televisie met buitenlandse zanders. .

  Aangeboden exclusief vliegreis

Sagterra**  in Naxos stad
Sagterra **
in Naxos stad - Naxos
Trivago. Sagterra

NL: Méér over het eiland Naxos
BE: Méér over het eiland Naxos
Reviews

Lees reviews

Zult u als eerste Sagterra beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Griekse Gids Reizen Het Griekse winkeltje to Magazaki Griekse Gids Reizen Fly Drive Zuid Kreta Huis kopen Kreta Griekenland;
© De Griekse Gids 2000-2021