Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden De Griekse Gids B.V.:

GriekseGids.nl is een website die u gratis mag raadplegen om informatie in te winnen

De informatie op GriekseGids.nl en al haar verwante websites wordt door ons aan u geleverd voor persoonlijke informatie, entertainment en kennisoverdracht. Wij garanderen niet dat de via de website toegankelijke informatie correct, volledig of actueel is. Het materiaal op de website, inclusief foto’s, afbeeldingen en tekst, mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, gereproduceerd, opnieuw uitgegeven, gedownload, openbaar gemaakt, uitgezonden of doorgegeven anders dan voor eigen, persoonlijk, niet-commercieel thuisgebruik. Voor ieder ander gebruik is schriftelijke toestemming vooraf vereist.

U stemt ermee in om het materiaal op de website niet te gebruiken voor het bewerken, wijzigen of maken van een afgeleid werkstuk of voor enig ander doel dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Scholen en leerlingen mogen het materiaal gebruiken voor werkstukken maar nogmaals, niet voor commercieel gebruik. U stemt ermee in om deze internetwebsite alleen te gebruiken voor wettelijke doeleinden, en op een wijze die geen inbreuk maakt op de rechten van derden.

De Griekse Gids is niet verantwoordelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink betekent niet dat de Griekse Gids  verband heeft met  de desbetreffende organisatie of website, noch dat De Griekse Gids de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft. Het opnemen van links naar onze website vanuit uw website mag maar framing niet.

De Griekse Gids is niet aansprakelijk voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst worden. Het Griekse Gids behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien u mededelingen of informatie plaatst op deze website geeft u daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

De logo van De Griekse Gids is merkenrechtelijk beschermd. Ongeautoriseerd gebruik van het merk is niet toegestaan.

Voor vragen of opmerkingen over het gebruik van deze website kunt u zich wenden tot de Griekse Gids B.V.via info{at}grieksegids.nl
© De Griekse Gids 2000-2024