Kokkari (Samos)

Kokkari Samos. Kokkari ligt tien kilometer ten noordwesten van Samos stad en is, samen met Pythagorion, de populairste badplaats van het eiland Samos. Het is een pittoresk vissersdorp met een haven en een gezellig uitgaansleven. Rond de haven bevinden zich veel restaurants en bars met zeezicht. Kokkari is een knus dorpje, met zeer vriendelijke inwoners en leuke taverna's, kafeneion's en bars. ‘s Avonds is het er ook erg gezellig. De inwoners zijn erg gastvrij en behulpzaam, de sfeer is overal gemoedelijk. Er zijn twee levendige boulevards aan het water en er zijn o.a. souvenirwinkeltjes, juweliers, bakkerijen, een slagerij en supermarktjes. Er zijn meerdere pinautomaten in het dorp. Ondanks het toerisme blijft Kokkari rust uitstralen. Kokkari hoort, wat ons betreft, zeker bij de Top 10 leukste vakantieplaatsen van Griekenland.

Er zijn twee mooie stranden met zeer helder water. Het water aan het ene strand is rustig en aan het andere strand "wild", dit heeft met de richting van de wind te maken. Beide stranden zijn kiezelstranden. Als je van watersporten houdt dan zit je hier goed, want bijna alle watersportfaciliteiten zijn hier beschikbaar. Kokkari is een goed vertrekpunt voor mooie (berg) wandelingen.

In Kokkari wordt op 27 juli het feest van de Heilige Panteleimon gevierd met traditionele muziek en dans. Net buiten Kokkari zijn er allerlei leuke stranden aan de voet van weelderig begroeide berghellingen. De bekendste stranden zijn Tsamadou, Lemonakia en Tsambou.

In Kokkari zijn zowel goedkopere als duurdere accommodaties en vakanties te boeken. Lees ook ons weblog artikel: "Hoe leuk is Kokkari?

Foto's Kokkari - Kokkari in beeld

Het kiezelstrand in Kokkari - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids Strand Tsamadou Kokkari Samos | Griekenland foto 15 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsambou Kokkari Samos | Griekenland foto 0012 - Foto van De Griekse Gids Strand Tsambou tussen Kokkari en Agios Konstandinos - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids Uitzicht op kiezelstrand Kokkari - Eiland Samos - Foto van De Griekse Gids Kokkari Samos - Foto van Patrick Buijs Strand Tsambou Kokkari Samos | Griekenland foto 0011 - Foto van De Griekse Gids Kokkari Samos | Griekennland | Foto 16 - Foto van De Griekse Gids Zwaluwtjes, Kokkari Samos - Foto van Greece67 Strand Tsamadou Kokkari Samos | Griekenland foto 9 - Foto van De Griekse Gids Samos, Kokkari - Foto van Greece67 Kokkari Samos | Griekennland | Foto 43 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kokkari»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Tui Griekenland;

Luchtvideo - Dronevideo Kokkari Samos

 

Drone video Kokkari Samos - ©De Griekse Gids

Vakantiefilm Kokkari Samos

 

Kokkari Samos - ©De Griekse Gids


Gemiddelde temperaturen Samos

Januari
9.5°C
Februari
9.9°C
Maart
11.6°C
April
15.6°C
Mei
20.2°C
Juni
24.7°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.1°C
September
22.9°C
Oktober
18.5°C
November
14.3°C
December
11.3°C


Samos: Waar ligt Kokkari?

Waar ligt Samos
De kaart / landkaart van Kokkari


Samos vakanties

Kerveli Village

Bekijken

Kerveli Village
Samos
Kerveli
Kerveli Luxury Villa

Bekijken

Kerveli Luxury Villa
Samos
Kerveli
Glicorisa Beach

Bekijken

Glicorisa Beach
Samos
Pythagorion
So Nice Hotel Samos

Bekijken

So Nice Hotel Samos
Samos
Kampos Marathokampos
© De Griekse Gids 2000-2019