Kyllini (Elia)

Kyllini. Kyllini is een dorp in het noorwesten van Peloponnesos, 73 kilometer ten zuidwesten van Patras. Vanaf de haven van Kyllini vertrekken dagelijks boten naar de eilanden Zakynthos en Kefalonia, die binnen minder dan een uur varen bereikbaar zijn.

Aan de haven zijn een aantal restaurants en naast de haven ligt het grote zandstrand van Kyllini dat erg populair is onder jongeren.

Kyllini is ook bekend om de warmwaterbronnen die negen kilometer verder in een bos zijn en die reeds tijdens de Romeinse bezetting gebruikt werden.

Foto's Kyllini - Kyllini in beeld

 Kylini strand Elia Peloponnesos De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Kyllini, Kylini, Elia - Peloponnesos  - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Op de boot van Zakynthos naar Kylini | De Griekse Gids nr 2 - Foto van De Griekse Gids Op de boot van Zakynthos naar Kylini | De Griekse Gids nr 1 - Foto van De Griekse Gids Kyllini, Kylini, Elia - Peloponnesos  - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Kyllini, Kylini, Elia - Peloponnesos De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Overtocht Zakynthos naar Kyllini - Foto van Cynthia Kylini, Kyllini Elia Peloponnesos, Griekenland - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kyllini»


Griekse Gids Reizen Tui Griekenland Griekse Gids Reizen Fly Drive Zuid Kreta Kreta vakantie Corfu vakantie Chalkidiki vakantie;

Gemiddelde temperaturen Elia

Januari
10.2°C
Februari
105.0°C
Maart
12.2°C
April
15.2°C
Mei
19.8°C
Juni
24.1°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.8°C
September
23.4°C
Oktober
19.0°C
November
14.7°C
December
11.6°C


Elia: Waar ligt Kyllini?

Waar ligt Elia
De kaart / landkaart van Kyllini


Elia vakanties

Fly & Drive West Peloponnesos (incl. auto)

Bekijken

Fly & Drive West Peloponnesos (incl. auto)
Elia
Olympia
Almira

Bekijken

Almira
Elia
Arkoudi
Olympia Golden Beach (incl. auto)

Bekijken

Olympia Golden Beach (incl. auto)
Elia
Kyllini
Olympia Golden Beach Resort & Spa

Bekijken

Olympia Golden Beach Resort & Spa
Elia
Kyllini
© De Griekse Gids 2000-2020