Loutra Killinis (Elia)

Loutra Killinis. Loutra Killinis ligt 3 kilometer van Arkoudi, 9 kilometer van Kastro Killinis en 52 kilometer van het vliegveld van Araxos bij Patras. Het grootste deel van het gebied wordt bedekt door een dennenbos dat naar een lang zandstrand leidt, waar duinen zijn. Loutra Killinis ligt aan de Ionische kust precies tegenover Zakynthos. Op het mooie zandstrand bevindt zich een strandtent, parasols en strandbedden zijn beschikbaar voor de badgasten. Het strand wordt elk jaar bekroond met de Blauwe Vlag en is gemakkelijk toegankelijk. Het is geschikt voor kinderen, omdat het in het begin erg ondiep is.

Loutra Killinis ligt in een gebied van zeldzame schoonheid en landschappen. Het is sinds de oudheid bekend om de bronnen met belangrijke, helende eigenschappen. De Killini-baden behoren tot de oudste, meest complete spa-complexen, niet alleen in Griekenland, maar in heel Europa. Het is misschien wel het meest geavanceerde hydrotherapie- en spa-centrum in de Europese Unie.

De spa is alleen in de zomer geopend van 1 juni tot 30 oktober en is ideaal voor het behandelen van diverse aandoeningen zoals bronchiale en allergische astma, reuma etc.

Foto's Loutra Killinis - Loutra Killinis in beeld

Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 14 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 4 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 5 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 11 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 10 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 12 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 13 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 8 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 16 - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 15 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Loutra Killinis»


Kreta vakantie Griekse Gids Reizen Corfu vakantie Eliza was here Griekenland Chalkidiki vakantie Griekse Gids Reizen Fly Drive Zuid Kreta Tui Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Elia

Januari
10.2°C
Februari
105.0°C
Maart
12.2°C
April
15.2°C
Mei
19.8°C
Juni
24.1°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.8°C
September
23.4°C
Oktober
19.0°C
November
14.7°C
December
11.6°C


Elia: Waar ligt Loutra Killinis?

Waar ligt Elia
De kaart / landkaart van Loutra Killinis


Elia vakanties

Grecotel La Riviera & Aqua Park

Bekijken

Grecotel La Riviera & Aqua Park
Elia
Kyllini
Grecotel Ilia Palms & Aqua Park

Bekijken

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park
Elia
Kyllini
Olympia Golden Beach (incl. auto)

Bekijken

Olympia Golden Beach (incl. auto)
Elia
Kyllini
Almira

Bekijken

Almira
Elia
Arkoudi
© De Griekse Gids 2000-2020