Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Anaxos (Lesbos)

Foto's Anaxos - Anaxos in beeld

Postbus aan het strand van Anaxos - Foto van De Griekse Gids Anaxos Lesbos | Griekenland | De Griekse Gids 14 - Foto van De Griekse Gids Terrasjes aan het strand van Anaxos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Anaxos Lesbos | Griekenland | De Griekse Gids 23 - Foto van De Griekse Gids Anaxos Lesbos | Griekenland | De Griekse Gids 10 - Foto van De Griekse Gids Anaxos Lesbos | Griekenland | De Griekse Gids 20 - Foto van De Griekse Gids Terrasjes aan het strand van Anaxos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Anaxos Lesbos | Griekenland | De Griekse Gids 17 - Foto van De Griekse Gids Monument in Antissa op de route Sigri-Anaxos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Lesbos- Anaxos - Foto van miek

Lees beoordelingen - reviews Anaxos


Bert van der Wal
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Voor de rustzoeker is Anaxos een prima plek. Strand is goed met zeer schoon water en gratis ligstoelen en parasol bij de eettentjes als je daar consumpties afneemt + gratis Wi-Fi. Het eten is uitermate lekker en verse vis en ook verse groente en fruit worden gebruikt voor de maaltijden. Het nacht leven moet je elders zoeken in bijvoorbeeld Petra of Molivos. De natuur rondom Anaxos is prachtig, je kunt er leuke wandelingen maken en hebt ondanks dat de meeste oudere Grieken geen Engels spreken leuke kontakten met hun. Ze zijn zeer vriendelijk, en met handen en voeten gaat het ook wel.


Willem_E
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 1 - Cultuur: 6 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Anaxos: stelt als plaatsje niet veel voor, gewoon lekker rommelig grieks. Wel is er mooi strand met een 10-tal restaurantjes. Nabij zijn Petra en Molyvos wel heel mooie dorpjes. Verblijf in Appartementen Lakis: hooguit een zesje bij een reisprijs van onder 300 euro.


van Mourik
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 9 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
De bevolking is uiterts vriendelijk. kleine winkeltjes en alles verkrijgbaar. Het eiland is veelzijdig in natuur, cultuur. Anaxos is heerlijk rustig.


Koos Haenen
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 4 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 4 - Strand: 9 - Omgeving: 9

Toelichting:
Anaxos is het kleine plaatsje aan het strand van de noord kust van Lesvos. Nabij Petra en iets verder Molivos. Ontzettend rustig! Heerlijk voor iedereen die van deze rust kan en wil genieten. Als men vertier wil kan men lopend, met de auto of met de bus.


mark
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 4 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 4 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
Anaxos is eigenlijk een verzameling hotels/appartementen en eettentjes langs het strand. Lekker als je van rust en strand houdt. voor een beetje vertier zal je toch naar molyvos of petra moeten. met de bus is dit erg goed te doen. Voor ons was het een pri