Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Argassi (Zakynthos)

Foto's Argassi - Argassi in beeld

Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 17 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 12 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 8 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 14 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 16 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 3 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 13 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos | Griekenland | De Griekse Gids nr 6 - Foto van De Griekse Gids Argassi Zakynthos - Ionische eilanden -  Foto 10 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Argassi


Boy
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 7 - Strand: 7 - Omgeving: 7

Toelichting:
in 2010 en 2011 geweest nu gaan we voor de derde maal na Argassi het is er rustig en goed te doen om van hier uit het eiland te ontdekken.


John Straaten
Alg. indruk: 4 - Uit eten: 2 - Nachtleven: 3 - Kindvriendelijk: 2 - Cultuur: 2 - Strand: 4 - Omgeving: 9

Toelichting:
Argassi zelf is niet de moeite waard. Heel veel op Engelsen gericht, drammerige proppers voor de restaurants. Tip: ga tegenover de kerk de straat in en eet bij Peppermint. Da's echt een super goed restaurant, waar je top krijgt voor echt betaalbare prijzen. 1000 keer beter dan alles in die toeristen straten. En.... ga het binneland in. Zoveel leuke kleine en authentieke dorpjes te zien. Argassi zelf is niet de moeite waard. Compleet verpest.


R. van Velsen
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Druk toeristenoord met mooie zandstranden, uitstekend om te watersporten. Goed nachtleven, veel restaurants met uitstekend eten.


Dekkers
Alg. indruk: 2 - Uit eten: 2 - Nachtleven: 2 - Kindvriendelijk: 2 - Cultuur: 2 - Strand: 6 - Omgeving: 2

Toelichting:
Argassi is ons helaas heel erg tegengevallen, totaal geen Griekse sfeer (1 straat met saaie bars die bestemd zijn voor de Engelsen). Ook de restaurants waren niet bijzonder. Jammer dat de Engelsen hier overheersen!! Griekse gezelligheid en sfeer zul je hier niet vinden.


mary
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 6 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
niet zo heel bijzonder. maar de kids hebben het er heerlijk. en altijd mooi weer en vriendelijke mensen. wij gaan al 5jaar naar argassi.


wouter van arkel
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 5 - Strand: 6 - Omgeving: 8

Toelichting:
weinig tot geen cultuur vanwege de laatste aardbeving, waardoor bijna alles op zakynthos opnieuw moest worden opgebouwd,wel hele mooie kustlijnen waar een boottocht zeker de moeite waard is.


lev
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 4 - Strand: 7 - Omgeving: 6

Toelichting:
weinig te beleven 1 grote straat me een klein zij straatje, vooral veel mensen aan de weg de opdringerig klanten binnen willen halen bij hun eetzaakje,


lev
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 4 - Strand: 7 - Omgeving: 6

Toelichting:
weinig te beleven 1 grote straat me een klein zij straatje, vooral veel mensen aan de weg de opdringerig klanten binnen willen halen bij hun eetzaakje,


mila
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 8 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
er zitten daar slangen en soms ook schorpioenen. Ik heb daar een schorpioen gezien. Vreselijk en ik heb daar ook een dode slang gezien, nog vreselijker.


as
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 8 - Strand: 6 - Omgeving: 8

Toelichting:
smal strand.


Vanden Eede Jos
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 6 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
mooie lokatie.