Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Corfu (Corfu)

Foto's Corfu - Corfu in beeld

Vissersdorp Petriti | Corfu | De Griekse Gids - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Corfu stad | Corfu | De Griekse Gids - foto 105 - Foto van De Griekse Gids Traditionele dansen Corfu | De Griekse Gids - foto 4 - Foto van De Griekse Gids Corfu tegenover Albanie | De Griekse Gids - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Eiland Antipaxos - Antipaxi bij Corfu - De Griekse Gids foto 029 - Foto van De Griekse Gids Peponishop in Ipsos (Corfu). - Foto van Dirk Verschoore Lefkimi (Lefkimmi) | Corfu | De Griekse Gids - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Kanoni | Corfu | De Griekse Gids foto 99 - Foto van De Griekse Gids Corfu stad | Corfu | De Griekse Gids - foto 44 - Foto van De Griekse Gids koffie in KASSIOPI (Corfu) - Foto van Dirk Verschoore

Lees beoordelingen - reviews Corfu


Dida
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 9 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
Heerlijk eiland! Mijn favoriete Griekse eiland! Probeer echt ieder jaar terug te gaan.


Francis Blom
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 7 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 6 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
Corfu is heel mooi. Veel groen en mooie uitzichten. Een van mijn favoriete eilanden van griekenland. Ik kom er zeker nog eens terug. Stranden zijn ook heerlijk.


Francis Blom
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 7 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
Heel mooi groen eiland. Een van mijn favorieten. Ik kom er zeker nog eens terug. Mooie uitzichten vanuit lekkere restaurantjes.


Ria Verbeek
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 7 - Strand: 9 - Omgeving: 9

Toelichting:
Mooi, groen eiland.


Patty
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 8 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
Ik betrap mezelf erop dat ik vrij hoge cijfers geef aan een eiland dat me qua sfeer niet heel erg is bevallen. Maar de natuur maakt veel goed. Corfu-Stad vond ik erg leuk en ook meteen de meest Griekse plaats van het eiland. Er lopen veel toeristen rond, maar toch zijn er ook veel Grieken te vinden, vooral bij de koffiebarretjes aan de zijde van het fort. Er zijn twee forten, het oude en het nieuwe. Wij hebben het 'nieuwe' bekeken en het was schitterend! Heel groot en goed bewaard gebleven. In Corfu-Stad is het verder leuk om lekkere rond te wandelen in de smalle straatjes. Het gebied rondom Corfu-Stad vonden wij niet heel mooi. Het is vrij vlak en niet bijzonder groen zoals de rest van het eiland wel is. De badplaatsen in de buurt van Corfu-Stad vonden wij heel erg toeristisch, druk en vooral Engels georienteerd. Eigenlijk alle vakantieplaaten op het eiland zijn vrij Engels georienteerd, ook de kleinere plaatsen aan de andere kant van het eiland. De rest van het eiland is prachtig qua natuur. Heel erg groen en een schitterende ruige kustlijn. In dit gebied zijn minder zandstranden te vinden, maar wel hele mooie kiezelstrandjes, en dat vinden wij zelf veel mooier. Erg mooi dus, dat wel, maar de sfeer vonden we minder (behalve dan in Corfu-Stad)


Joke van Randwijk
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: N.v.t. - Cultuur: 7 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Ik vind Corfu een heerljik eiland. Ik ga a.s. juni voor de 11e keer en het is voor mij iedere keer een soort van thuis komen! In 2010 is bij terugkomst van een vakantie op Corfu mijn man plotseling overleden. Sindsdien wil ik nergens anders meer heen. De mensen daar(Agios Gordis) zijn mijn tweede familie geworden! Inmiddels heb ik mij ook gestort op conversatieles Grieks. Al met al, ik vind het een heerlijk eiland met hele lieve mensen. Ik ga 2x per jaar en zie daar iedere keer weer naar uit!


M, Wagteveld
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 10 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
Tot nu toe heb ik een aantal Griekse eilanden gezien, maar Corfu steekt er met kop en schouder boven uit! Het eiland is groen, heeft mooie stranden, en heeft een indrukwekkende cultuur. Ik heb nu 3x het eiland bezocht en het blijft geweldig!


Frans
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 6 - Nachtleven: 1 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 1 - Strand: 8 - Omgeving: 10

Toelichting:
Vergeleken met andere eilanden vind ik deze vakantie minder geslaagd. Wij hebben tien dagen met de sgooter het hele eiland verkend, mooie plekken en dorpen ontdekt, maar de wegen zijn er bar en bar slecht en dan heb ik het nog niet over de borden die staan zo mooi geplaatst dat je ff niet meer weet waar je naar toe moet. dus neem altijd een kaart mee.


Dinos
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 10 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Corfu is mijn eiland. Het verschil met 10 jaar geleden en nu is wel groot maar het blijft een leuk eiland. Je moet gewoon de plekjes weten. Glyfada heft een heel mooi strand. De rotsen bij Paleokastritsa zijn zeer indrukwekkend.


ikke
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
toffe vakantie's gehad,nachtleven speelt zich af in het hotel of omstreken wegens kindje! mooi eiland,heb mijn hart er verpand...


Yannis
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 5 - Cultuur: 9 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
Corfu is een topeiland. Mooie natuur, leuke plekjes, keuze genoeg aan restaurants, gezellig, goede excursie mogelijkheden, kortom ideaal voor een paar heerlijke vakantieweken!


lia
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 5 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
Wel een mooi eiland maar dat zijn alle griekse eilanden. Bijzonder goede wegen dus erg geschikt om de auto of scooter te nemen om erop uit te gaan. Stranden vond ik minder.


voogel
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
een goeie en leuke vakantie.


voogel
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 7 - Omgeving: 8

Toelichting:
een goeie en leuke vakantie.


angela
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 9 - Strand: 7 - Omgeving: 10

Toelichting:
een erg mooi eiland bezit van veel groen en gezelligheid en cultuur echt een aanrader en het eten is erg lekker


Nikkie
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 9 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Prachtig eiland!!! Lekker eten, mooie stranden, vriendelijke bevolking en een aangename temperatuur. Een echte aanrader dus!!