Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Gennadi (Rhodos)

Foto's Gennadi - Gennadi in beeld

Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 400 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 396 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 407 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 393 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 403 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 405 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 409 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 395 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 397 - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 406 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Gennadi


Afkir Radia
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 6 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 8 - Strand: 8 - Omgeving: 10

Toelichting:
heel goed


Dries
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Strand: 10 - Omgeving: 9

Toelichting:
In het wilde weg een bus genomen met het idee om pas uit te stappen wanneer we in het "echte" Rhodos waren... dat werd Gennadi! Een klein dorpje en voorlopig nog goed verstopt van het massatoerisme dat Faliraki overspoelt. Hopelijk blijft dat ook zo.


sonja
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 4 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Strand: 9 - Omgeving: 9

Toelichting:
gennadi: zalig gaan dit jaar voor de 6 keer terug. bij popy(sergio's restaurant) op het dorpsplein vind je de beste pizza's. inderdaad de mensen zijn er heel vriendelijk en behulpzaam.


Martin
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 10 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
zijn er in april naar toe geweest ,er is maar een woord voor nodig: geweldig !!!


Elly
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 9 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
Gennadi is het ongerepte Rhodos. Het landschap en de natuur zijn ongeevenaard mooi, en de mensen zijn allervriendelijkst en altijd bereid je overal mee te helpen. Verder is Gennadi voor mij het mooiste plaatsje op Rhodos.


George B
Alg. indruk: 6 - Uit eten: 4 - Nachtleven: 2 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 8 - Strand: 4 - Omgeving: 6

Toelichting:
Ik ben misschien niet helemaal objectief, want mijn griekse familie woont gedeeltelijk in Gennadi. Maar voor mezelf, een heerlijk rustig dorp waar Rodos nog Rodos is.


mariska
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 9 - Strand: 7 - Omgeving: 9

Toelichting:
kan me herinneren dat we op het punt bij Gennadi zijn verdwaald op het eiland. We dachten daar mooi over te steken maar daar ging iets mis,ik had deze ervaring niet willen missen want wat was het een mooi uitzicht echt de ongerepte natuur.