Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Lefkas (Lefkas)

Foto's Lefkas - Lefkas in beeld

Poros Lefkados - Mikros Gialos foto 6 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Flisvos Nidri (Nydri), net voor de grote finale foto 3 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Eiland Kastos bij Lefkas - Griekenland - foto 16 - Foto van De Griekse Gids Eiland Kalamos bij Lefkas - Griekenland - foto 26 - Foto van De Griekse Gids Linzenteeld in Englouvi, op de foto Thomas Kontogiorgis - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Het kustplaatsje Vassiliki (Vasiliki) foto 3 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Strand Nidri (Nydri) foto 2 - Lefkas (Lefkada) - Foto van De Griekse Gids Evgyros - Foto van T Olivier Nidri - Eiland Lefkas -  Foto 61 - Foto van De Griekse Gids Vassiliki - Eiland Lefkas -  Foto 46 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Lefkas


Maggie Haur
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
super locatie Nikiana- Red Tower hotel met rest. Keramidaki dichterbij- echt lekker grill mixed souvlaki en tzaziki;Bij Nidri, bijna op het einde van de hoofdstraat - het klein grill house met super lekker griekse gerechten;fantastisch strand Kathisma en Porto Katsiki;echt de moeite waard,het vaarttocht langs Lefkas met Macedonia Palace boot.


Bianca Goedegebuure
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 9 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
Wij komen al jaren op Lefkas en vervelen doet het nooit. We kijken er al naar uit om binnenkort weer te gaan. Het beste restaurant is in Nidri, George place aan de hoofdweg heel goed en voor een betaalbare prijs.


kathleen
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 3 - Cultuur: 5 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
de meest prachtige stranden vind je absoluut aan de westkust, porto katsiki, egremnoi, kalamitsi en kathisma. wij gingen wel in september en toen was het er rustig, misschien in hoogseizoen wel druk.


Wendy en Arno
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
Werkelijk een prachtig eiland, vooral het uitzicht op eilandjes die voor de kust liggen bij Nidri en de baai in Nidri waar vele kleine plezierbootjes voor anker liggen zijn adembenemend... wat een uitzicht!


De Goedjes
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 8 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
We gaan dit jaar voor de derde keer op vakantie naar Lefkas. We gaan al 14 jaar naar Griekenland, overal geweest maar we hebben Lefkas in ons hart gesloten. Dit jaar verblijven we in het appartement van griekse vrienden in Vasiliki die we hier 6 jaar geleden hebben leren kennen.