Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Marmari (Kos)

Foto's Marmari - Marmari in beeld

Marmari Kos - Eiland Kos foto 3 - Foto van De Griekse Gids Drakospita - Drakenhuizen Zuid Evia. Nabij Marmari Evia en Karystos. - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos | Eiland Kos | Griekenland foto 10 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Griekse Gids foto 11 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Griekse Gids foto 6 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Eiland Kos foto 7 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Eiland Kos foto 16 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Eiland Kos foto 6 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos - Eiland Kos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Marmari Kos | Eiland Kos | Griekenland foto 15 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Marmari


Tanja de Leeuw
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 7 - Nachtleven: N.v.t. - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 7 - Strand: 9 - Omgeving: 8

Toelichting:
Marmari is een rustig dorpje met hotels en het mooiste strand van het eiland Kos. Zeker voor kinderen is het een fijn strand omdat het heel geleidelijk dieper wordt.


Anja Jacobs
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 9 - Strand: 8 - Omgeving: 9

Toelichting:
we waren in Hotel Marmari Beach hotel, half-pension, een geweldig hotel, ook voor de kinderen en supervriendelijk personeel, een echte aanrader.


Rita
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Strand: 8 - Omgeving: 8

Toelichting:
Heerlijk plaatsje om met kinderen naar toe te gaan. Even lekker naar Pirgi fietsen, luieren op het strand. Jammer dat er in Nederland niet zoveel accomodatie wordt aangeboden!


speleman
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 9 - Nachtleven: 6 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 8 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Marmari is een rustig dorpje met enkele winkels, hotels en bars waar je lekkere coctails kunt drinken. Er zijn hele mooie stranden met wit zand en een mooie zonsondergang! Marmari is een goed uitgangspunt voor mooie fietstochten naar Kos.