Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Trikala (Trikala)

Foto's Trikala - Trikala in beeld

Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 054 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 044 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie - GriekseGids foto 26 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie - GriekseGids foto 10 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie - GriekseGids foto 4 - Foto van De Griekse Gids Bergdorpen Ziria | Korinthia Peloponessos | De Griekse Gids 18 - Foto van De Griekse Gids Kastraki bij Trikala - GriekseGids foto 15 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie - GriekseGids foto 20 - Foto van De Griekse Gids Meteora - Foto van Adri Zellenrath Meteora - Foto van Adri Zellenrath

Lees beoordelingen - reviews Trikala


Trikalinos
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 10 - Strand: N.v.t. - Omgeving: 10

Toelichting:
Ga maar een keertje naar Trikala..


Winde Flinterman
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 9 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 8 - Strand: N.v.t. - Omgeving: 9

Toelichting:
Inderdaad een plaats die, als je erlangs rijdt, in eerste instantie niet uitnodigt om te gaan bezoeken. WEL DOEN! Echt Griekse sfeer, vreselijk gezellig, ├ęcht mooie winkels, rond oude centrum schitterende gevels..we waren er helaas maar even.


doet er niet toe?
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 10 - Strand: 9 - Omgeving: 10

Toelichting:
Het leven opzich is het mooiste wat ik heb ervaren in de 9 jaren dat ik daar heb mogen wonen, waarin ik alle fascetten van het griekse leven heb mogen leren kennen. Een leven met een ziel, vanuit een hart dat ademde en dat ik mijn hele leven bij me zal dragen.


Evantia Rizos
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Nachtleven: 10 - Kindvriendelijk: 10 - Cultuur: 10 - Strand: 10 - Omgeving: 10

Toelichting:
Ik kom zelf uit Neoxori Trikala een dorpje verder op, en ik hou van dat gebied! mijn vader land en en mijn geboorte stad trikala,en waar ik woon in griekenland Neoxori! Het is geweldig !


Irma & Dimitris Karakaxas
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 8 - Kindvriendelijk: 6 - Cultuur: 8 - Strand: N.v.t. - Omgeving: 9

Toelichting:
Hele mooie stad die teveel mensen links laten liggen als ze naar Meteora gaan. Mooie omgeving met de Meteorakloosters en een gedenkplaats voor Alexander de Grote. In het voorjaar staat de omgeving vol met brem.

Alles over Griekenland


Eilandhoppen Griekenland