Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Vakantiebeoordelingen Arachova (Viotia)

Foto's Arachova - Arachova in beeld

Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 2 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 17 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Arachova Viotia Centraal Griekenland - Foto 6 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Arachova


jannafopma
Alg. indruk: 7 - Uit eten: 7 - Nachtleven: 5 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 8 - Strand: N.v.t. - Omgeving: 8

Toelichting:
In de buurt van Delfi in de bergen , beetje een bergdorp/ wintersportplaats 's winters. Ik vond het wel een beetje toeristisch, er worden veel handgemaakte kleden verkocht in de vele winkeltjes in het dorp. De omgeving is schitterend.


Dennis Goes
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Nachtleven: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 7 - Strand: N.v.t. - Omgeving: 10

Toelichting:
Prachtig bergdorp in het Parnassosgebergte. Goede uitvalsbasis voor talloze bergtochten of in de winter voor de skigebieden. Je waant je in Oostenrijk of een ander typisch wintersportgebied. Authentieke sfeer. Ook in de buurt van Delphi.

Alles over Griekenland


Eilandhoppen Griekenland