Kalambaka (Trikala)

Kalambaka of Kalampaka is een kleine moderne stad vlakbij Meteora. Het meest interessante van de stad zijn de Meteora rotsen die het noordelijk deel van de skyline sieren. Kalambaka strekt zich voor hen uit met de historische kerk van Maria Hemelvaart en Kastraki. Pittoreske plaatsen, gastvrije mensen, een rijk cultureel leven en moderne toeristische faciliteiten. Er zijn luxe hotels, campings, kamers te huur en taverna's met de traditionele keuken.

Kalambaka is een stad met een rijke historie en belangrijke monumenten. De stad is gebouwd aan de voet van de meteora en ligt aan de rivier Pinios in Thessalie. Er rijden veel bussen tussen Kalambaka, en Trikala, Volos en een bus per dag vanuit Ioannina. Ook vanuit Chalkidiki en Thessaloniki bezoeken veel mensen Kalambaka en Meteora. Veel mensen blijven een nachtje overnachten in Kalambaka om Meteora te bezoeken.

Foto's Kalambaka - Kalambaka in beeld

Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 008 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 042 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala - GriekseGids foto 2 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala - GriekseGids foto 6 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala - GriekseGids foto 4 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala - GriekseGids foto 5 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala - GriekseGids foto 1 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 034 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 058 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala - GriekseGids foto 3 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 043 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kalambaka»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Tui Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Trikala

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Trikala: Waar ligt Kalambaka?

Waar ligt Trikala
De kaart / landkaart van Kalambaka


Kalambaka

12 beoordelingen
8.17

Meer Thessalie
Nieuwsbrief Griekenland De interactieve kaart van Griekenland Griekenland tijdschrift

Trikala vakanties

Meteoritis Hotel (incl. auto)

Bekijken

Meteoritis Hotel (incl. auto)
Trikala
Meteora
Rondreis: Schatten van Noord-Griekenland

Bekijken

Rondreis: Schatten van Noord-Griekenland
Trikala
Meteora
Tsikeli Hotel Meteora (incl. auto)

Bekijken

Tsikeli Hotel Meteora (incl. auto)
Trikala
Kalambaka Meteora
Divani Meteora Hotel (incl. auto)

Bekijken

Divani Meteora Hotel (incl. auto)
Trikala
Meteora
© De Griekse Gids 2000-2019