Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Chrani

Chrani - Regio Messinia

Chrani. Chrani, gelegen in het district Messinias, is een klein vakantiedorpje. Het ligt direct aan zee met een uitgestrekt zand/kiezelstrand. Het is een rustig dorpje met uitstekende eetgelegenheden waaronder taverne “The Garden”, (o Kipos in het Grieks), het gezellige barretje Poseidon waar tot laat in de avond heerlijke cocktails, koffies en snacks te verkrijgen zijn, een strandtentje met gratis strandstoelen, een souvenirwinkel en enkele supermarkten.

“Chrani, vakantie in een rustig vakantiedorp in het zuiden van de Peloponnesos„

Chrani heeft geen echt centrum maar wel leuke kleine straatjes met veel bloemen en de gastvrijheid van de lokale bevolking maakt dat je je gelijk thuis voelt. Chrani is zeer zeker een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de Peloponnesos. Vooral met een auto kun je mooie tochten maken naar bijvoorbeeld Olympia, Mystras, Ancient Ithomi, de burchten van Koroni en Methoni en de watervallen. Ook leent dit gebied zich voor wandeltochten door het groene binnenland met adembenemende vergezichten.

Chrani Peloponnesos
Chrani Peloponnesos

Vanuit Chrani zijn zowel de stad Kalamata als de vissersplaatsjes Agios Andreas en Koroni goed met de bus te bereiken. In het nabijgelegen dorpje Agios Andreas worden zeiltochten aangeboden, zowel dagtochten als meerdaagse zeiltochten. (tekst Chrani Annika van www.areionsail.com )

Foto's Chrani

Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 2 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 10 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 8 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 3 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 6 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 7 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Chrani | Messinia Peloponnesos Griekenland 9 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Chrani»


Gemiddelde temperaturen Chrani Messinia

Januari
10.2°C
Februari
105.0°C
Maart
12.2°C
April
15.2°C
Mei
19.8°C
Juni
24.1°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.8°C
September
23.4°C
Oktober
19.0°C
November
14.7°C
December
11.6°C


Messinia: Waar ligt Chrani?

Waar ligt Messinia
De kaart / landkaart van Chrani© De Griekse Gids 2000-2024