Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Achladies

Achladies - Eiland Skiathos

Acgladies. Achladies is een bekend toeristisch gebied op het eiland Skiathos, dat ongeveer vijf kilometer van Skiathos stad ligt. Het is niet echt een dorp, het is meer een gehucht, waar rond het prachtige zandstrand het één en ander is gebouwd. Zo zijn er hotels, appartementen, kamers te huur, bakkers en allerlei winkels. Aan het strand is er een erg leuke beachbar/restaurant die Maniatis Garden heet.

“Bij Maniatis Garden in Achladies is het ontzettend genieten„

De eigenaren hebben precies achter het strand een tiental appartementen te huur en een grote tuin, waar allerlei bloemen groeien en groenten verbouwd worden. Die vers geplukte groenten gebruiken de eigenaren dan weer in hun restaurant. Het strand van Achladies ligt idyllisch en is omringd door veel groen en lage heuvels. Het turquoise zeewater, de blauwe lucht, de groene omgeving en de eilandjes Tsougkria die tegenover Achladies liggen zijn prachtig.

Achladies
Achladies Skiathos strand

Vanaf Achladies pendelen bootjes meerdere keren per dag heen en weer naar Skiathos stad. Een keer per uur gaat er ook een bus naar Skiathos stad en ook naar de andere stranden op Skiathos. Zo duurt een trip naar het beroemdere Koukounaries strand niet meer dan twintig minuten. ’s Avonds en bij volle maan is het hier prachtig. De maan die opkomt achter de bergen van het eiland Skopelos, dat niet ver van Skiathos ligt, is onvergetelijk. Ook de aanblik op de eilandjes Tsougkria met daarachter in de verte het eiland Evia, is erg mooi om te zien.

In Achladies wonen in de winter ongeveer tachtig vaste inwoners.

Foto's Achladies

Maniatis Garden Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 3 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 19 - Foto van De Griekse Gids Maniatis Garden Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 11 - Foto van De Griekse Gids Maniatis Garden Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 8 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 13 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 4 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 24 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 8 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 11 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 6 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 18 - Foto van De Griekse Gids Achladies | Skiathos Sporaden Griekenland foto 23 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Achladies»


Gemiddelde temperaturen Achladies Skiathos

Januari
12.1°C
Februari
12.4°C
Maart
13.4°C
April
16.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.0°C
Oktober
19.7°C
November
16.4°C
December
13.6°C


Skiathos: Waar ligt Achladies?

Waar ligt Skiathos
De kaart / landkaart van Achladies© De Griekse Gids 2000-2024