Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kanapitsa

Kanapitsa - Eiland Skiathos

Kanapitsa. Kanapitsa is een zeer mooi zandstrand op het Griekse eiland Skiathos, dat op kleine loopafstand van Tzaneria ligt, ongeveer acht kilometer van Skiathos stad. Kanapitsa is ook de naam van het schiereiland en de naam van de kaap die hier is. Een afslag vanaf de provinciale weg wijst naar Kanapitsa en naar Tzaneria waarna een splitsing van de weg volgt.

“Kanapitsa, mooi strand in prachtige groene omgeving„

De weg naar Kanapitsa gaat over een beboste heuvel en daalt aan de achterkant af naar een schitterend zandstrand, waar de dennenbomen tot aan de zee komen. Aan het smalle strand zijn een aantal terrassen waar je iets kan eten en drinken. Het strand is smal, maar heeft alle voorzieningen: er zijn ligbedden en parasols en men kan hier ook diverse watersporten beoefenen. Je kunt hier een boot huren en rond het eiland varen. Aan het strand is ook een kleine houten pier, waar pendelbootjes aanmeren om toeristen naar Skiathos stad te brengen.

Kanapitsa strand op Skiathos
Kanapitsa strand op Skiathos

In Kanapitsa zijn verschillende hotels en er zijn kamers en appartementen te huur. Vanaf de hoofdweg gaat er elk uur een bus naar Skiathos stad en ook naar andere stranden van het eiland. In Kanapitsa wonen minder dan honderd vaste inwoners.

Foto's Kanapitsa

Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 25 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 16 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 6 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 9 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 26 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 19 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 7 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 11 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 2 - Foto van De Griekse Gids Tzaneria en Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland - Foto van De Griekse Gids Nabij Kanapitsa op het eiland Skiathos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Kanapitsa | Skiathos Sporaden Griekenland foto 12 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Kanapitsa»


Gemiddelde temperaturen Kanapitsa Skiathos

Januari
12.1°C
Februari
12.4°C
Maart
13.4°C
April
16.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.0°C
Oktober
19.7°C
November
16.4°C
December
13.6°C


Skiathos: Waar ligt Kanapitsa?

Waar ligt Skiathos
De kaart / landkaart van Kanapitsa© De Griekse Gids 2000-2024