Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
   Griekenland weblog

Transavia ijskoud!

13-08-2009

De terugreis met Transavia viel ons deze keer een beetje tegen. Hoewel we natuurlijk blij zijn dat we weer veilig geland zijn, na een heerlijke vakantie op Rhodos, zonder vertraging en dat ook onze bagage weer netjes is gearriveerd op Schiphol, heb ik toch een klein minpuntje te melden over onze vliegreis. Na het opstijgen werd de airco in het toestel namelijk zo koud gezet dat iedereen om ons heen zat te rillen van de kou.

Transavia

Iedereen die iets warms bij zich had, zoals een jasje of trui trok dit aan en toen de stewardessen langskwamen hebben meerdere mensen gevraagd of de temperatuur in het vliegtuig wat omhoog mocht. Het zou even duren, was het antwoord, maar ze zouden hun best doen. Helaas hebben we hiervan niets gemerkt en is het de hele reis ijskoud geweest. Een kopje soep en warme thee (op eigen kosten) konden het leed niet verhelpen. Zo zaten we drie en een half uur in de kou, met kippenvel, koude neus, nek, armen en voeten.

Tip: neem altijd een warme sweater of vest mee op een vliegreis, ook al ga je in de zomer naar een gebied met een warm klimaat op vakantie.

 

 


© De Griekse Gids 2000-2021