Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids

Griekenland weblog

Voetbal: Griekenland laat punten liggen in de laatste minuut

10-09-2009

In de voorrondes van het WK voetballen heeft Griekenland gisterenavond in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Moldavië een doelpunt tegen gekregen, waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. In de eerste helft scoorde Gekas de 1- 0 voor Griekenland .

Helaas kon Griekenland de voorsprong niet vasthouden, toen Moldavië in de laatste minuten van de wedstrijd de gelijkmaker scoorde. Het gevolg hiervan is dat Griekenland nu in de volgende wedstrijd tegen Letland, dat evenveel punten heeft als Griekenland, moet winnen om de tweede plaats te bereiken in de poule. Die tweede plaats geeft recht op een Play-off wedstrijd, waarbij de winnaar zich alsnog plaatst voor het WK dat volgend jaar in Zuid Afrika gehouden wordt.