Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018


  Ftelia


Ftelia - Mykonos (Griekenland)

Ftelia beach. Ftelia (Fteliá) is een strand centraal aan de noordelijke kust van Mykonos. Het ligt 7 kilometer ten noordoosten van Mykonos stad, in het midden van de baai van Panormos. De route die je moet volgen is via de provinciale weg richting Ano Mera. Een klein verkeersbordje geeft aan dat je moet afslaan. De wegen die na de afslag volgen zijn smal en met veel bochten. Het laaste gedeelte naar het strand is zelfs een zandweg.

Ftelia beach is een erg mooi, vrij groot, zandstrand. Er is ruime parkeergelegenheid achter het strand. Aan de linkerkant van het strand bevindt zich de taverna 'Ftelia'. Aan deze kant zijn ligstoelen, parasols en loungebedden te huur. Aan het strand zijn enkele watersporten mogelijk zoals o.a. paddleboarden.

Het strand van Ftelia is erg gezellig, niet al te rumoerig, ideaal om op het strand een boek te lezen en om lekker te ontspannen. In het straal van een kilometer zijn meerdeer appartementen en studios te huur.

(Tekst ©De Griekse Gids)

Foto's Ftelia - Ftelia in beeld

Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 16 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 4 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Ftelia Mykonos - Cycladen -  Foto 3 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Ftelia»

Hoogste gemiddelde maximum temperaturen in de regio bij Ftelia
Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C

Mykonos: Waar ligt Ftelia?

Uitstapjes / Trips vanaf Ftelia
De kaart / landkaart van Mykonos (©De Griekse Gids)

Advertenties