Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Paranga

Paranga - Eiland Mykonos

Paranga Mykonos. Paranga ligt 6 kilometer ten zuidoosten van Mykonos stad op het Griekse eiland Mykonos. Het ligt tussen de andere bekende badplaatsen Paradise en Platis Gialos en is via een smalle, vrij bochtige weg te bereiken.

"Paranga beach Mykonos: mooi strand en volop watersport mogelijkheden."

Het is een gemoedelijk en druk badplaatsje met een erg mooi zandstrand, waar vooral jongeren op af komen. Aan het strand zijn er allerlei beachbars en restaurants, waar bijna de gehele dag harde muziek gedraaid wordt. Ook zijn er allerlei watersportfaciliteiten.

Paranga Beach Mykonos
Paranga Beach Mykonos

Mocht je in Paranga willen verblijven? Dat kan, in Paranga zijn diverse hotels en er zijn ook kamers te huur. Daarnaast bevindt zich hier de Paranga Beach Camping.

Op vakantie naar Mykonos

Mykonos is een heerlijke vakantiebestemming! Wil je tijdens je vakantie Paranga Beach bezoeken? En ben je op zoek naar een goed hotel of leuk appartement? Bekijk het vakantieoverzicht naar Mykonos. Via Griekse Gids Reizen is het mogelijk om meerdere Griekse Cycladen eilanden te combineren, zoals Mykonos met Naxos Paros en Santorini.  Eilandhoppen is onze specialiteit.

Foto's Paranga

Paranga Beach Mykonos | Griekenland 6 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 3 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 7 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 2 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 8 - Foto van De Griekse Gids Paranga Beach Mykonos | Griekenland 9 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Paranga»


Gemiddelde temperaturen Paranga Mykonos

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C


Mykonos: Waar ligt Paranga?

Waar ligt Mykonos
De kaart / landkaart van Paranga© De Griekse Gids 2000-2024