Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Ambelas

Ambelas - Eiland Paros

Ambelas vakantie. Ambelas (Ampelas) ligt aan de noordoostkust van Paros, 5 kilometer van Naoussa en 14 kilometer van Parikia. Bij het dorpje is een klein zandstrand en een haventje. De auto kun je op het pleintje langs de haven en het strand parkeren. Het zandstrand en de zee zijn hier ook geschikt voor kleine kinderen omdat het strand beschermd wordt door het vissershaventje dat voor het strand ligt. Aan het strand kun je bij de taverne parasols en ligbedden huren.

“Ambelas, een rustige badplaats„

Ambelas is een plek voor rust en ontspanning, het is geen drukke badplaats. Zowel langs de kustweg als in het dorp zijn er cafés en tavernes die lekkere gerechten serveren en vooral verse vis.

Ambelas (Ampelas) Paros
Ambelas Paros

Ten noorden van het dorp zijn enkele kleine maar aardige stranden. Het eerste strand dat je tegenkomt is het strand Aspros Gremos en direct daarna in de volgende baai ligt Ubini Petra beach. Bij deze stranden is er een rijke zeebodem, ideaal voor snorkelliefhebbers.

Foto's Ambelas

Ambelas Paros Cycladen 9 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 1 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 6 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 5 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 7 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 4 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 3 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 8 - Foto van De Griekse Gids Ambelas Paros Cycladen 2 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Ambelas»


Gemiddelde temperaturen Ambelas Paros

Januari
12.2°C
Februari
12.2°C
Maart
13.4°C
April
16.1°C
Mei
19.5°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.1°C
Oktober
19.8°C
November
16.4°C
December
13.5°C


Paros: Waar ligt Ambelas?

Waar ligt Paros
De kaart / landkaart van Ambelas© De Griekse Gids 2000-2024