Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews Vakantiefilm Santorini II Santorini

Lees beoordelingen - reviews Santorini

Nathalie stam
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig eiland. Bij de haven met een kabelbaantje omhoog, of met het ezeltje. Idyllische terrasjes op de berg met uitzicht op zee. Prachtig Grieks eilandje is een lust voor het oog


Hennie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig eiland, 2 weken geweest maar nog tijd tekort. openbaar vervoer prima geregeld. mooi eiland om te wandelen, plaatsjes te bezoeken etc. Echt tot rust komen en genieten!! Santorini in een woord GEWELDIG!!


de Ruyter Wim
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Santorini is het eiland van de romantiek! Vanop de hoge kliffen heb je zo'n mooi uitzicht op de Caldera en zonsondergangen! Deze zonsondergangen zijn de mooiste die ik ooit al heb mogen beleven! Fira is wel zeer druk door de cruiseschepen die aanmeren en de passagiers die hierdoor aan wal komen. Santorini is echt een idyllisch eiland!!!


Patricia de Man
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini is erg toeristisch, maar dit is het enige eiland waarbij de dat niet uitmaakt, want de Caldera maakt alles goed! Vooral de plaatsen die bovenop de Caldera liggen zijn heel schilderachtig, en je hebt overal een prachtig uitzicht. De stranden zijn aan de andere, lage, kant van het eiland en zijn voornamelijk kiezelstranden.


bohets lucette
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
gewoonweg schitterend, uniek moet je gezien hebben,speciaal, gewoonweg naar SANTORINI gaan


Roel van Sluis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer genoten op dit eiland,busvervoer is goed geregeld en niet duur.Goede plaatselijke wijn en lekker eten. De meeste plaatsen zijn het bezoeken waard. Mooie zonsondergangen.


Marion
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Santorini een prachtig eiland voor een paar dagen. Alles goed te bezichtigen met de lokale bus, taxi of gehuurde squad of auto. Zeer vriendelijke mensen, uitstekend Grieks eten en adembenemende uitzichten. Mooie plaatsjes. Wel buiten het hoofdseizoen gaan, anders veel te druk. Een aanrader en zeer romantisch.


Roodenburg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini is een schitterend eiland. Het uitzicht op de Caldera is prachtig. De mensen zijn vriendelijk. Het uitgaan is goed en het is erg gezellig. Er zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Alles is goed te bereiken met openbaar vervoer, taxi etc.


wout & trudy
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini moet je gezien hebben. is totaal anders dan de andere eilanden. s`avonds is het een sprookje om Thira en Oia te zien.


PATRICK SWINCKELS
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Suuupppeeerrr!!!!


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Oia, Santorini is een panorama charmant en strelend voor het oog en in de avond heel romantisch. Vergeet niet de zwarte lavastranden van Kamari te bezoeken alles is een belevenis op zich zelf. Het dorpje Pygos is ook zeker een bezoekje waard.


Serluppens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
In een paar woorden , wie daar komt is zeer zeker zijn hart daar verloren . Toffe omgeving ,Pitoreskische romantische straatjes . Eten om U tegen te zeggen .


Gretha
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Santorini,werkelijk een uniek eiland, moet je gezien hebben als je van Griekenland houdt.heel bijzonder een aanrader. Prachtige uitzichten vooral in Fira,adembenemend,ook een boottocht naar de vulkaan en daarna naar Thirissia,erg leuk.


Tom
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik vond santorini een droom bestemming,het is een aanrader voor iedereen die van het griekse leven houd.Wij verbleven in het Thalassa resort en suites hotel,maar niet in het hotel zelf maar in de nabijgelegen KAMARI BAY studios,die nauw samenwerken met het hotel.


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Santorini is zo speciaal dat je het gezien moet hebben. Het is inderdaad een aaneenschakeling van mooie postkaartzichten, met de typisch blauwe koepeltjes en witte huisjes, zo eigen aan de Cycladen. Het heerlijk panorama aan de caldera staat in je vakantie centraal.


Foto's Santorini - Santorini in beeld

Fira Santorini | Cycladen Griekenland  | Foto 0023 - Foto van De Griekse Gids Thirasia Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 262 - Foto van De Griekse Gids Oud-Thira Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Fira (Thira) Santorini | Cycladen Griekenland | De Griekse Gids foto 55 - Foto van De Griekse Gids Oia Santorini (Thira) - Foto 32 - Foto van De Griekse Gids Perissa - Perivolos Santorini | Cycladen Griekenland | De Griekse Gids - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Fira Santorini (Thira) - Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Kamari Santorini | Cycladen Griekenland  | Foto 0089 - Foto van De Griekse Gids Fira Santorini (Thira) - Foto 49 - Foto van De Griekse Gids Oia Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 1238 - Foto van De Griekse Gids Red Beach bij Akrotiri Santorini | Cycladen Griekenland | De Griekse Gids foto 15 - Foto van De Griekse Gids Pyrgos Santorini | Cycladen Griekenland | Foto 164 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Santorini»© De Griekse Gids 2000-2020