Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Psarou

Psarou - Eiland Zakynthos

Psarou. Psarou ligt in het oosten van het eiland Zakynthos, 7 kilometer ten noordwesten van Tsilivi en 13 kilometer van Zakynthos stad. Iets verder naar het westen toe liggen de stranden van Ammoudi, Alykes en Alykanas. Het is een toeristisch minder druk gebied waar mooie smalle zandstranden omgeven worden door een weelderige natuur met vooral veel olijfbomen en citrusbomen. Het is een gebied waar je helemaal tot rust kunt komen en waar je mooie wandelingen kunt maken.

"Bij Psarou op Zaktynthos kun je mooi wandelen door de natuur."

Grote hotels zijn hier niet, wel kleinschalige appartementen. In Psarou zijn een aantal tavernes en cafés, er is ook een vissershaventje. Een echte dorpskern is er niet, er zijn wel winkeltjes en een minimarktje, waar je vers brood kunt halen.

Het zeewater is ondiep, daarom is het ook uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Toeristen komen hier om te snorkelen en kanoën. Op het strand van Psarou wappert de blauwe vlag. Stranden waar de bekende blauwe vlag wappert zijn schoon en veilig. Het is een kwaliteitssymbool voor goede stranden en een schone zee.

Psarou Zakynthos
Psarou Zakynthos

Foto's Psarou

Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 2 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 6 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 5 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 1 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 3 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 8 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 7 - Foto van De Griekse Gids Psarou Beach Zakynthos | Griekenland nr 4 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Psarou»


Gemiddelde temperaturen Psarou Zakynthos

Januari
11.5°C
Februari
11.5°C
Maart
12.9°C
April
15.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.3°C
Juli
25.5°C
Augustus
25.9°C
September
23.4°C
Oktober
19.7°C
November
15.7°C
December
12.8°C


Zakynthos: Waar ligt Psarou?

Waar ligt Zakynthos
De kaart / landkaart van Psarou© De Griekse Gids 2000-2024