Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Lambi Beach

Lambi Beach - Eiland Kos

Lambi Beach Kos. Het strand van Lambi ligt ten noordwesten van Kos stad en is een van de populairste stranden van het eiland Kos. Door de ligging nabij Kos-stad, is Lambi makkelijk en snel toegankelijk. Regelmatig gaan er bussen naartoe en met de fiets ben je er in 5 minuten. Langs het strand zijn beachbars en tavernes. Ook zijn er allerlei watersportfaciliteiten.

"Lambi bij Kos-stad is een populaire en leuke badplaats."

Lambi Beach staat ook wel bekend als Nea Alikarnassos. Het strand is erg populair vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Kos-stad. Wanneer je de kustweg volgt vanaf Kos-stad richting Tigaki, kom je via de fietsroute langs de kust eerst het Lambi-strand tegen. Het water is er kristalhelder en het is een gouden zand-kiezelstrand. Verspreid langs de kust van Lambi bevinden zich veel verschillende strandbars, restaurants en cafés. Lambi Beach biedt prachtige vergezichten op de zee en de nabije kust van Turkije. Het Lambi strand is een kilometer lang.

Kos Lambi
Het strand van Lambi op Kos

Vakantie

Wil je een heerlijke vakantie in Lambi op Kos meemaken? Zoek je een goed hotel of appartement? Bekijk hier het uitgebreide vakantieoverzicht naar Lambi. Wil je Kos met andere eilanden combineren? Boek je reis dan bij Griekse Gids Reizen. We zijn gespecialiseerd in eilandhoppen. Kos kun je bijvoorbeeld goed combineren met het populaire Rhodos, maar ook met de onbekendere eilanden zoals Patmos Leros en Kalymnos

Foto's Lambi Beach

 De molen bij Lambi beach op Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Lambi beach Kos - Eiland Kos foto 71 - Foto van De Griekse Gids Kos Lambi beach- De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Strand bij Lambi beach op eiland Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Lambi beach op Kos - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Lambi beach op Kos - Strand Lambi De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Lambi Beach»

Bezienswaardigheden en tips

Wat is er te doen bij Lambi op Kos?

Lambibeach Kos
Lambi Beach Kos

Informatie

  • Reisverslag Lambi Kos Mano deed verslag van zijn beleving van een korte vakantie in Lambi op Kos.
  • Fietseiland Kos Kos wordt vaak het fietseiland genoemd en dat is niet vreemd, want het is een vlak eiland en er zijn fietspaden aangelegd rond Kos-stad. Op Kos zitten veel fiets-verhuurbedrijfjes. Het leuke van het fietsen op Kos is dat je de omgeving echt ervaart met de geuren, kleuren, geluiden en temperaturen.
  • 15 tips voor je vakantie op eiland Kos Kos is een klein eiland, maar er is wel zeer veel te doen en te zien! Bekijk de 15 tips die we voor je op een rijtje hebben gezet.
  • 10 leukste plekjes op Kos  Als je met vakantie op Kos bent, kun je het eiland gaan verkennen. Deze 10 plekjes moet je op Kos zeker niet overslaan.
  • Top 10 stranden  Als je op Kos op vakantie bent en een auto of scooter huurt, dan kun je al deze stranden ontdekken. Bekijk de top 10 van de mooiste stranden op Kos.

Gemiddelde temperaturen Lambi Beach Kos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Kos: Waar ligt Lambi Beach?

Waar ligt Kos
De kaart / landkaart van Lambi Beach© De Griekse Gids 2000-2023