Agios Pavlos (Rethymnon Kreta)

AGIOS PAVLOS. Agios Pavlos is een klein dorp aan de zuidkust van het departement Rethymnon op Kreta. Het ligt 45 kilometer ten zuiden van Rethymnon stad en 23 kilometer ten westen van Agia Galini. Om in Agios Pavlos te komen moet je eerst over een prachtig berggebied maar de beloning is groot als opeens het uitzicht op de zee en het dorp ziet verschijnen.

Agios Pavlos wordt vooral door mensen bezocht die van rust houden. Er zijn meerdere tavernes, eentje bij het strand en eentje, boven op de rots. Bij de taverna op de rots zijn ook kamers te huur. Hier is een gezellig terras, waar vandaan je een adembenemend uitzicht hebt op de zee, de rotsen en het strand. Een bootje meert aan, je bestelt nog een koel drankje en terwijl je hier zit, besef je hoe mooi het leven is. De hangmatten, de mensen, de hele setting ademt hier rust en een gemoedelijke sfeer.

Dan is het tijd voor een wandelingetje, aan de andere kant van het strand leiden de trappen je naar de andere kant van de rotsen en ook vanaf hier is het uitzicht op de baai prachtig. Hier bevindt zich een nog mooier strand, je moet wel een stukje naar beneden lopen.

Kortom: Agios Pavlos is een heerlijke rustige plek aan een mooi strand. Het is een geschikt strand voor snorkelaars want de zee is helder en schoon. Verblijf is mogelijk in het Agios Pavlos familiehotel en er zijn een aantal kamers dicht bij het strand beschikbaar.

Foto's Agios Pavlos - Agios Pavlos in beeld

Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 10 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 45 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 4 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 14 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 2 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 26 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 23 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 11 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 3 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Agios Pavlos»


Kreta vakantie Griekse Gids Reizen Corfu vakantie Eliza was here Griekenland Chalkidiki vakantie Griekse Gids Reizen Fly Drive Zuid Kreta Tui Griekenland;

Video - Luchtvideo over Agios Pavlos Kreta

Filmpje Agios Pavlos - ©De Griekse Gids
 


Gemiddelde temperaturen Rethymnon Kreta

Januari
11.6°C
Februari
11.8°C
Maart
13.2°C
April
16.3°C
Mei
20.1°C
Juni
24.5°C
Juli
26.5°C
Augustus
26.1°C
September
23.3°C
Oktober
19.4°C
November
16.1°C
December
13.1°C


Rethymnon Kreta: Waar ligt Agios Pavlos?

Waar ligt Rethymnon Kreta
De kaart / landkaart van Agios Pavlos


Rethymnon Kreta vakanties

Lameriana Village

Bekijken

Lameriana Village
Rethymnon Kreta
Lameriana
Grecotel Marine Palace & Aquapark

Bekijken

Grecotel Marine Palace & Aquapark
Rethymnon Kreta
Panormos
Grecotel LUX.ME White Palace

Bekijken

Grecotel LUX.ME White Palace
Rethymnon Kreta
Rethymnon
Kapsaliana Village Hotel

Bekijken

Kapsaliana Village Hotel
Rethymnon Kreta
Kapsaliana
© De Griekse Gids 2000-2020