Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Agios Pavlos

Agios Pavlos - Eiland Kreta

Agios Pavlos.  Agios Pavlos is een klein dorp aan de zuidkust van het departement Rethymnon op Kreta. Het ligt 45 kilometer ten zuiden van Rethymnon stad en 23 kilometer ten westen van Agia Galini. Om in Agios Pavlos te komen moet je eerst door een prachtig berggebied maar de beloning is groot als je opeens het uitzicht op de zee en het dorp ziet verschijnen.

“Agios Pavlos is een rustig plaatsje met een prachtig uitzicht op de zee„

Agios Pavlos wordt vooral door mensen bezocht die van rust houden. Er zijn meerdere tavernes, eentje bij het strand en eentje boven op de rots. Bij de taverna op de rots zijn ook kamers te huur. Hier is een gezellig terras, waar vandaan je een adembenemend uitzicht hebt op de zee, de rotsen en het strand. Een bootje meert aan, je bestelt nog een koel drankje en terwijl je hier zit, besef je hoe mooi het leven is. De hangmatten, de mensen, de hele setting ademt hier rust en een gemoedelijke sfeer uit.

Dan is het tijd voor een wandelingetje, aan de andere kant van het strand leiden de trappen je naar de andere kant van de rotsen en ook vanaf hier is het uitzicht op de baai prachtig. Hier bevindt zich een nog mooier strand, je moet wel een stukje naar beneden lopen.

Agios Pavlos Kreta
Agios Pavlos Kreta

Kortom: Agios Pavlos is een heerlijke rustige plek aan een mooi strand. Het is een geschikt strand voor snorkelaars want de zee is helder en schoon. Verblijf is mogelijk in het Agios Pavlos familiehotel en er zijn een aantal kamers dicht bij het strand beschikbaar.

Foto's Agios Pavlos

Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 36 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 50 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 37 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 35 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 47 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 15 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 72 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 18 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 49 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 59 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 38 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta Griekenland 71 - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Agios Pavlos»

Video - Luchtvideo over Agios Pavlos Kreta

Filmpje Agios Pavlos - © De Griekse Gids
 


Gemiddelde temperaturen Agios Pavlos Rethymnon Kreta

Januari
11.6°C
Februari
11.8°C
Maart
13.2°C
April
16.3°C
Mei
20.1°C
Juni
24.5°C
Juli
26.5°C
Augustus
26.1°C
September
23.3°C
Oktober
19.4°C
November
16.1°C
December
13.1°C


Rethymnon Kreta: Waar ligt Agios Pavlos?

Waar ligt Rethymnon Kreta
De kaart / landkaart van Agios Pavlos© De Griekse Gids 2000-2024