Margarites (Rethymnon Kreta)

Margarites. Het dorpje Margarites ligt op Kreta, centraal in het departement Rethymnon, op ongeveer 10 kilometer van Arkadi en  27 km ten oosten van Rethymnon stad.  Het is een traditioneel Kretens bergdorp waar toeristen graag stoppen om in het kafeneion een kopje Griekse koffie te drinken of om een glaasje raki te drinken. Het dorp ligt op een hoogte van 300 meter.

Pottenbakkers dorp Margarites
Margarites is erg bekend om het ambachtelijk aardewerk en de technieken die sinds de middeleeuwen toegepast worden. Er zijn veel verschillende winkeltjes en studio's waar, keramiek, aardewerk, potten en allerlei vazen verkocht worden. Dit dorp heeft een bijzondere architectuur en de mooie, smalle straatjes zijn het ontdekken zeker waard. In het dorp staan ook een aantal mooie byzantijnse kerken.

Foto's Rethymnon Kreta - Rethymnon Kreta in beeld

Uitzicht op Plakias | Rethymnon Kreta | Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Zuid-Kreta - Foto van Lex Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 23 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos Kreta - Departement Rethymnon - Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Melambes Kreta - Departement Rethymnon - Foto 23 - Foto van De Griekse Gids Agios Pavlos | Zuid Kreta | De Griekse Gids foto 25 - Foto van De Griekse Gids Agia Galini Kreta - Foto 126 - Foto van De Griekse Gids Kotsifos Kloof | Rethymnon Kreta | Foto 18 - Foto van De Griekse Gids Triopetra Kreta - Departement Rethymnon - Foto 50 - Foto van De Griekse Gids Het ouderlijke huis van Xilouris in Anogia - Foto van De Griekse Gids Agia Galini | Rethymnon Kreta | Foto 40 - Foto van De Griekse Gids Zuid-Kreta - Plakias - Foto van Lex


meer foto's Rethymnon Kreta»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Tui Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Rethymnon Kreta

Januari
11.6°C
Februari
11.8°C
Maart
13.2°C
April
16.3°C
Mei
20.1°C
Juni
24.5°C
Juli
26.5°C
Augustus
26.1°C
September
23.3°C
Oktober
19.4°C
November
16.1°C
December
13.1°C


Rethymnon Kreta: Waar ligt Margarites?

Waar ligt Rethymnon Kreta
De kaart / landkaart van Margarites


Rethymnon Kreta vakanties

Seaview apartments (incl. auto)

Bekijken

Seaview apartments (incl. auto)
Rethymnon Kreta
Agia Galini
Theartemis

Bekijken

Theartemis
Rethymnon Kreta
Rethymnon
Pirgos of Hamalevri

Bekijken

Pirgos of Hamalevri
Rethymnon Kreta
Arkadi
Ideon

Bekijken

Ideon
Rethymnon Kreta
Rethymnon
© De Griekse Gids 2000-2019