Agios Ioannis Pilion (Magnisia)

Agios Ioannis - Pilion ligt 55 km van Volos, de hoofdstad van de prefectuur Magnesia. Mensen van over de hele wereld komen in Agios Ioannis om te genieten van het strand met de witte kiezelstenen en kristalheldere wateren, een wandeling langs de kustweg en de mooie bergen. In Agios Ioannis worden boten, waterfietsen en kano's te huur aangeboden voor excursies.  Wandelaars vinden bovendien interessante wandelpaden in de wijde omgeving. Een leuke accommodatie in Agios Ioannis Pilion is Sofokles hotel.

 Agios Ioannis

Het strand van Agios Ioannis, Plaka en Papa Nero zijn drie geweldige opties voor heerlijke stranddagen. Restaurants, tavernes, cafés, hotels en winkels langs de kustweg zorgen ervoor dat Agios Ioannis volledig voldoet aan de behoeften en wensen van de vakantiegangers. In de kleine haven, aan de noordkant van het drop, liggen boten, vis- en excursieboten afgemeerd.

Je kunt de kerken van St. George en St. Giannakis bezoeken en het klooster van Agios Ioannis. Voor degenen die de geschiedenis van het dorp nader willen bekijken, is een bezoek aan het Volksmuseum in het dorp Aghios Dimitrios een must.

Foto's Magnisia - Magnisia in beeld

Tzasteni Pilion - Griekenland -foto 17 - Foto van De Griekse Gids Agia Kyriaki Pilion - Griekenland - foto 10 - Foto van De Griekse Gids Portaria Pilion - Griekenland - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Platania Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 002 - Foto van De Griekse Gids Agia Kiriaki Pilion - Foto van Theo Henderichs Pilion_Agia Kyriaki_02 - Foto van jan en francis Milies Pilion - Griekenland - foto 30 - Foto van De Griekse Gids Milina Pilion - Griekenland - foto 4 - Foto van De Griekse Gids Milina Pilion - Griekenland - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 36 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Hania Pilion - Griekenland - foto 15 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Magnisia»


Griekse Gids Reizen Tui Griekenland Griekse Gids Reizen Fly Drive Zuid Kreta Kreta vakantie Corfu vakantie Chalkidiki vakantie;

Gemiddelde temperaturen Magnisia

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Magnisia: Waar ligt Agios Ioannis Pilion?

Waar ligt Magnisia
De kaart / landkaart van Agios Ioannis Pilion


Magnisia vakanties

Sofokles Pilion

Bekijken

Sofokles Pilion
Magnisia
Agios Ioannis Pilion
12 Months Luxury (incl. auto)

Bekijken

12 Months Luxury (incl. auto)
Magnisia
Tsangarada Pilion
Valeni Boutique Hotel Pilion (incl. auto)

Bekijken

Valeni Boutique Hotel Pilion (incl. auto)
Magnisia
Portaria Pilion
Kritsa Hotel Pilion (incl. auto)

Bekijken

Kritsa Hotel Pilion (incl. auto)
Magnisia
Portaria Pilion
© De Griekse Gids 2000-2020