Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Agios Ioannis Pilion - Regio Magnisia

Agios Ioannis - Pilion ligt 55 km van Volos, de hoofdstad van de prefectuur Magnesia. Mensen van over de hele wereld komen in Agios Ioannis om te genieten van het strand met de witte kiezelstenen en het kristalheldere water, een wandeling langs de kustweg en de mooie bergen. In Agios Ioannis worden boten, waterfietsen en kano's te huur aangeboden voor excursies.  Wandelaars vinden bovendien interessante wandelpaden in de wijde omgeving. Een leuke accommodatie in Agios Ioannis Pilion is Sofokles hotel.

 Agios Ioannis

Het strand van Agios Ioannis, Plaka en Papa Nero zijn drie geweldige opties voor een heerlijke stranddag. Restaurants, tavernes, cafés, hotels en winkels langs de kustweg zorgen ervoor dat Agios Ioannis volledig voldoet aan de behoeften en wensen van de vakantiegangers. In de kleine haven, aan de noordkant van het dorp, liggen diverse boten aangemeerd.

Je kunt de kerken van St. George en St. Giannakis en het klooster van Agios Ioannis bezoeken. Voor degenen die de geschiedenis van het dorp nader willen bekijken, is een bezoek aan het Volksmuseum in het dorp Aghios Dimitrios een must.

Foto's Magnisia - Magnisia in beeld

Milies Pilion - Griekenland - foto 23 - Foto van De Griekse Gids Vizitsa Pilion - Griekenland - foto 16 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Makrinitsa Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Agia Kyriaki Pilion - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 15 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland -  foto 8 - Foto van De Griekse Gids Platania Pilion - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 30 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion in Gemeente Afetes Pilion Magnisia - Griekenland -  foto 13 - Foto van De Griekse Gids Hania Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Magnisia»


Gemiddelde temperaturen Agios Ioannis Pilion Magnisia

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Magnisia: Waar ligt Agios Ioannis Pilion?

Waar ligt Magnisia
De kaart / landkaart van Agios Ioannis Pilion© De Griekse Gids 2000-2024