Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Agios Ioannis Pilion - Regio Magnisia

Agios Ioannis - Pilion ligt 55 km van Volos, de hoofdstad van de prefectuur Magnesia. Mensen van over de hele wereld komen in Agios Ioannis om te genieten van het strand met de witte kiezelstenen en kristalheldere wateren, een wandeling langs de kustweg en de mooie bergen. In Agios Ioannis worden boten, waterfietsen en kano's te huur aangeboden voor excursies.  Wandelaars vinden bovendien interessante wandelpaden in de wijde omgeving. Een leuke accommodatie in Agios Ioannis Pilion is Sofokles hotel.

 Agios Ioannis

Het strand van Agios Ioannis, Plaka en Papa Nero zijn drie geweldige opties voor heerlijke stranddagen. Restaurants, tavernes, cafés, hotels en winkels langs de kustweg zorgen ervoor dat Agios Ioannis volledig voldoet aan de behoeften en wensen van de vakantiegangers. In de kleine haven, aan de noordkant van het drop, liggen boten, vis- en excursieboten afgemeerd.

Je kunt de kerken van St. George en St. Giannakis bezoeken en het klooster van Agios Ioannis. Voor degenen die de geschiedenis van het dorp nader willen bekijken, is een bezoek aan het Volksmuseum in het dorp Aghios Dimitrios een must.

Foto's Magnisia - Magnisia in beeld

Pinakates Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Lafkos Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 002 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 41 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 8 - Foto van De Griekse Gids Agria Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 016 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 31 - Foto van De Griekse Gids Agia Kyriaki Pilion - Griekenland - foto 13 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland -  foto 3 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 7 - Foto van De Griekse Gids Tzasteni Pilion - Griekenland -foto 9 - Foto van De Griekse Gids Vizitsa Pilion - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Agria Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 020 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Magnisia»


Gemiddelde temperaturen Agios Ioannis Pilion Magnisia

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Magnisia: Waar ligt Agios Ioannis Pilion?

Waar ligt Magnisia
De kaart / landkaart van Agios Ioannis Pilion© De Griekse Gids 2000-2021