Trikeri Pilion (Magnisia)

TRIKERI. Het bergdorpje Trikeri is een uitstekend voorbeeld van de grote verscheidenheid van Pilion en heeft alle kenmerken van een dorpje op een eiland. De inwoners zijn vissers, sponsduikers en stoutmoedige kapiteins, maar er zijn eveneens tot aan vandaag de dag goed onderhouden landhuizen te vinden die de nauwe straatjes van het dorp domineren. De traditie van dorpsvrouwen in plaatselijke klederdracht tijdens de feestdagen en de sfeervolle dorpsfeesten wordt nog steeds in ere gehouden. De kerk Agios Athanasios en de kerk Agia Triada waar een troon van Napoleon te bezichtigen valt, zijn zeker een bezoek waard. Trikeri dat 85 kilometer van de stad Volos ligt heeft ongeveer 1000 inwoners.

PALIO TRIKERI. Een eilandje tegenover Trikeri, zonder motorvoertuigen met een schilderachtig dorpje en kleine, rustige strandjes. Op het hoogste punt domineert het klooster Panagia dat bekend staat om zijn gastvrijheid. Tegenover het eiland liggen de "Mikra" eilandjes.

Foto's Magnisia - Magnisia in beeld

Pinakates Pilion - Griekenland - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Vizitsa Pilion - Griekenland - foto 6 - Foto van De Griekse Gids Portaria Pilion - Griekenland - foto 8 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 27 - Foto van De Griekse Gids Afissos Pilion - Griekenland -  foto 6 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 8 - Foto van De Griekse Gids Agia Kyriaki Pilion - Griekenland - foto 4 - Foto van De Griekse Gids Lafkos Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 004 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 7 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 5 - Foto van De Griekse Gids Milies Pilion - Griekenland - foto 6 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Magnisia»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Tui Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Magnisia

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Magnisia: Waar ligt Trikeri Pilion?

Waar ligt Magnisia
De kaart / landkaart van Trikeri Pilion


Magnisia vakanties

Pilion Goddess (incl. auto)

Bekijken

Pilion Goddess (incl. auto)
Magnisia
Agios Georgios Nileias
Volos Palace Hotel (incl. auto)

Bekijken

Volos Palace Hotel (incl. auto)
Magnisia
Volos
Erofili Hotel (incl. auto)

Bekijken

Erofili Hotel (incl. auto)
Magnisia
Portaria Pilion
Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia

Bekijken

Fly & Drive Athene-Delphi-Pilion-Evia
Magnisia
Portaria Pilion
© De Griekse Gids 2000-2019