Trikeri Pilion (Magnisia)

TRIKERI. Het bergdorpje Trikeri is een uitstekend voorbeeld van de grote verscheidenheid van Pilion en heeft alle kenmerken van een dorpje op een eiland. De inwoners zijn vissers, sponsduikers en stoutmoedige kapiteins, maar er zijn eveneens tot aan vandaag de dag goed onderhouden landhuizen te vinden die de nauwe straatjes van het dorp domineren. De traditie van dorpsvrouwen in plaatselijke klederdracht tijdens de feestdagen en de sfeervolle dorpsfeesten wordt nog steeds in ere gehouden. De kerk Agios Athanasios en de kerk Agia Triada waar een troon van Napoleon te bezichtigen valt, zijn zeker een bezoek waard. Trikeri dat 85 kilometer van de stad Volos ligt heeft ongeveer 1000 inwoners.

PALIO TRIKERI. Een eilandje tegenover Trikeri, zonder motorvoertuigen met een schilderachtig dorpje en kleine, rustige strandjes. Op het hoogste punt domineert het klooster Panagia dat bekend staat om zijn gastvrijheid. Tegenover het eiland liggen de "Mikra" eilandjes.

Foto's Magnisia - Magnisia in beeld

Tzasteni Pilion - Griekenland -foto 11 - Foto van De Griekse Gids Portaria Pilion - Griekenland - foto 9 - Foto van De Griekse Gids Platania Pilion - Griekenland - foto 7 - Foto van De Griekse Gids Tzasteni Pilion - Griekenland -foto 15 - Foto van De Griekse Gids Agia Kyriaki Pilion - Griekenland - foto 19 - Foto van De Griekse Gids Pinakates Pilion - Griekenland - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 18 - Foto van De Griekse Gids Pilion_Agia Kyriaki_02 - Foto van jan en francis Lafkos Pilion - Griekenland - De Griekse Gids 003 - Foto van De Griekse Gids Volos Magnisia - Griekenland - foto 3 - Foto van De Griekse Gids Agia Kyriaki Pilion - Griekenland - foto 28 - Foto van De Griekse Gids Hania Pilion - Griekenland - foto 12 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Magnisia»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Tui Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Magnisia

Januari
5.2°C
Februari
6.8°C
Maart
9.4°C
April
13.8°C
Mei
19.7°C
Juni
25.0°C
Juli
27.2°C
Augustus
26.2°C
September
21.8°C
Oktober
16.2°C
November
10.8°C
December
6.6°C


Magnisia: Waar ligt Trikeri Pilion?

Waar ligt Magnisia
De kaart / landkaart van Trikeri Pilion


Magnisia vakanties

Pilion Homes (incl. auto)

Bekijken

Pilion Homes (incl. auto)
Magnisia
Agios Georgios Nileias
Pilio Holiday Club (incl. auto)

Bekijken

Pilio Holiday Club (incl. auto)
Magnisia
Tsangarada Pilion
Portaria Hotel (incl. auto)

Bekijken

Portaria Hotel (incl. auto)
Magnisia
Portaria Pilion
Xenia Palace Portarias (incl. auto)

Bekijken

Xenia Palace Portarias (incl. auto)
Magnisia
Portaria Pilion
© De Griekse Gids 2000-2019