Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Kala Nera Pilion

Reviews Kala Nera Pilion Magnisia

Vakantiebeoordelingen Kala Nera Pilion

Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 7 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 10 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 5 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 2 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 1 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 9 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 3 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 6 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 11 - Foto van De Griekse Gids Kala Nera Pilion - Griekenland  - foto 4 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Kala Nera Pilion

Marianne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Kom hier al 47 jr sinds mijn ouders mij meenamen in 1973! Heel Griekenland van “ binnen en buiten” gezien inmiddels, maar blijf steeds terug komen in Kala Nera. Ook omdat we hier innige vrienden hebben uit dat verre verleden


Anne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Kala Nera is een heerlijke plek om te zijn. Groot aanbod in restaurantjes. Zeer sfeervol badplaatsje. Ik raad het iedereen aan die houdt van authenticiteit, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Vanuit Kala Nera kun je prachtige uitstapjes maken naar schitterende bergdorpjes.


Eddie & Rieke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij komen hier al bijna 20 jaar, ik zou er heel veel over kunnen vertellen, maar daar is denk ik niet genoeg ruimte voor. Wij verblijven altijd in appartement La Luna, alles heel netjes en schoon, lieve eigenaresse en dochter echt een aanrader. De ligging is midden in het dorp en 50 meter van het strand en alles op loopafstand, zoals de bakker, de supermarkt en alle restaurants en vooral de taverne Pagasitikos van Kosta, ons lievelings restaurant. De omgeving is echt prachtig zowel om te wandelen als een rondrit met de auto. Voor ons is het altijd weer thuis komen en wij zullen er nog vele jaren onze vakanties doorbrengen.


Wim
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Totaly "fell in love" met dit super mooie dorpje in de baai.. Ondertussen bezochten we in totaal zo'n 35 verschillende Griekse Eilanden en plaatsen maar hier gaan we dit jaar terug.. Het vasteland heeft zeker zoveel te bieden als de eilanden, de prijzen zijn er vaak nog voordeliger en de mensen zeker zo vriendelijk.. Wij verbleven bij Pagaseon App en dit verblijf is zeker aan te raden voor mensen die zoeken naar een rustige vakantie. Je bent zò bij het strand en het centrum maar toch zit je rustig.. De familie die de apartementen uitbbat is mega behulpzaam om het je volledig naar je zin te maken. Vanuit Kala Nera kan je (met bus of huurauto) heel de baai verkennen. Je komt er op idyllische plaatsen en de variatie aan zee, bergen, groen zullen je doen verlangen naar meer... Do it and you'll see!!


Biene Sterringa
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een prachtig dorpje, Kala Nera. Vanuit een dichtbijliggende camping bezochten wij dit dorpje lopend. Wat een leuke plek om mijn 65e verjaardag te vieren. Heerlijk gegeten, hele vriendelijke bediening en heerlijk! Ook het er vlakbij gelegen dorp Kato Gatzea mag er zijn. De gastvrijheid, het heerlijke eten bij Apostoli, super. Zijn moeder komt met de pickup vers eten brengen, helemaal zelf gemaakt. En dat terwijl ze ook haar echtgenoot die al 8 jaar bedelegerig is, verzorgt. Fantastisch!


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het gebied Pilion is waar we regelmatig terugkomen het mooiste stukje Griekenland een pareltje groen en nog eens groen. De pilion heeft fantastische groene natuurtaferelen, toverachtig landschappen. Je kunt er prachtige wandelingen maken. Pilion is op dit gebied een aanrader. Wij houden onze vakantie bij hotel ENALION in kala Nera, dat is centraal gelegen en zeer dicht aan zee. Enalion is een mooi klein goed verzorgd complex met alles er op en aan. We hebben ons daar als ouderen heel goed kunnen verplaatsen en vermaken. Ontbijtbuffet was prima en goed verzorgd. Hierbij mag gezegd worden dat de leiding en het personeel goed hun best doen om iedereen het naar de zin te maken. Alle dagelijkse benodigdheden zijn op plusminus vijftig meter afstand te koop. Dicht bij ligt het goede Pagasitikos Taverne van eigenaar Kosta. Het strand is gedeeltelijk kiezel en zand, schoon water met af en toe spelende dolfijnen. Het dorp Kato Gatsea ligt op loop afstand direct aan zee op het groene langgerekte schiereiland van het Piliongebergte, aan de zonnige Egeische kust in het oosten van Griekenland. Hier bent u meteen in Griekse sferen precies zoals u zich een vakantie in Griekenland voorstelt. In de Pilion liggen diverse intieme baaitjes tussen rotspartijen en de zee is daar diepblauw hier kun u in alle rust ontspannen. Toch even dit vakantieparadijsje verlaten? De omgeving biedt volop mogelijkheden. Zoals boottochtjes naar het eiland Skiathos, met de bus naar de markt in het stadje Volos of een rit met de gerestaureerde stoomtrein over de Pilion spoorbaan.


A. Roso
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
In 2010 in Kala Nera geweest. In de maand juni was het niet heel druk. Voornamelijk Nederlanders in deze omgeving. In het weekend is het wel (gezellig)druk en komen veel Grieken voor een dag of weekendtrip naar Kala Nera. Kala Nera is een goede uitvalsbasis om uitstapjes te maken in Pilion. Met het boekje geschreven door Wilma Hollander (een Hollandse kijk op Pilion) hebben wij de mooie plekjes van Pilion ontdekt. Hou je van rust en mooie natuur dan is Pilion een aanrader.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kala Nera een lief rustig dorpje in de Pilion aan de Pagasitische golf. Het centrum concentreert zich voornamelijk langs de langgerekte boulevard waar alle dagelijkse benodigdheden te koop zijn. En een natuurlijke baai met heel schoon water.


Sylvia & Chris
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij hebben een erg leuke vakantie gehad en hebben ook veel in de omgeving bezocht!! hetis voor mij al weer 2 jaar geleden dat ik er ben geweest maar mijn vriend zit er nu weer voor een paar dagen... je kon er lekker pita giros en kalamaria eten...


Hillie & Andries Heite
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Veel landgenoten aanwezig, verder rustig plaatje. Kunt goed eten bij Kostas & Joanna of Paris. Strand is half kiezel half zand. Je kunt in omgeving goed wandelen.


Fam Dettmeijer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijke plaatsje om een rustige vakantie door te brengen.Goede eetgelegenheden o.a Pagasitikos en Paris.Prima strand en nog redelijk rustig al komen er in het weekend veel mensen uit Voulos.Dit geeft een gezellige drukte en een leuke sfeer.Mooie omgevin
© De Griekse Gids 2000-2022