Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Lassi

Reviews Lassi Kefalonia

Vakantiebeoordelingen Lassi

Makris Gialos strand in Lassi Kefalonia - De Griekse Gids photo 14 - Foto van De Griekse Gids Platis Gialos Lassi - Kefalonia - Foto 284 - Foto van De Griekse Gids Makris Gialos Lassi - Kefalonia - Foto 282 - Foto van De Griekse Gids Makris Gialos strand in Lassi Kefalonia - De Griekse Gids photo 10 - Foto van De Griekse Gids Makris Gialos bij Lassi - Kefalonia - Foto 589 - Foto van De Griekse Gids Makris Gialos Lassi - Kefalonia - Foto 268 - Foto van De Griekse Gids Platis Gialos Lassi - Kefalonia - Foto 288 - Foto van De Griekse Gids Makris Gialos Lassi - Kefalonia - Foto 269 - Foto van De Griekse Gids Dennebomen Lassi - Kefalonia - Foto 503 - Foto van De Griekse Gids Strand Lassi - Kefalonia - Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Makris Gialos Lassi - Kefalonia - Foto 267 - Foto van De Griekse Gids Lassi - Kefalonia - Foto 595 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Lassi

johanna
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lassi is een gezellig vakantie dorp, vlakbij de hoofdstad Argostoli. Lassi heeft veel mooie zandstranden/strandjes. Er zijn veel goede taverna's, velen hebben regelmatig live-muziek en dans. Een heerlijke bestemming!


Wim
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuke badplaats met mooie stranden (lein en groot). Dorp is niet meer dan een langerekte strip langs de weg van Argostolle naar het vliegveld. Voldoende restaurants. Argostolli leuke plaats op loopafstand (half uur) of met de bus of de taxi


elleni
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
heerlijk eiland in Lassi beste eten bij Ionio, heerlijk eten alleen de bediening zozo (haha geintje van de ober zelf. Kefalonia is PRACHTIG, wij gingen in mei. leuke Grieken, lekker relaxed en makkelijk mee om te gaan. om op het eiland te rijden: rustig en goede wegen. je wordt niet opgejaagd. prachtige vergezichten en nog mooiere stranden.


Jes
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lassi ligt dichtbij Argostoli, de hoofdstad van Kefalonia. Het is een toeristisch dorp met mooie zandstranden, een goed uitgaansleven met leuke bars, zeer goede taverna's en restaurants en allerlei toeristische shops. Daar Lassi centraal ligt, is dit de ideale plaats om dagtrips vanaf hier te organiseren om zo het eiland te verkennen. Argostoli de hoofdstad ligt op loopafstand.


HC Vink
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Lassi een klein dorpje, meer 1 langeweg. Resaurant Mistic Gusto, erg goed, en lorenzo had onze voorkeur, Sirtaki heeft de naam maar is niet echt goed, en oppassen dat je niet getilt wordt met de rekening. Lassi ligt centraal om met een auto het prachtige Kefalonie te ontdekken. Wij komen hier zeker terug.


J.m.m. de Beer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
vriendelijke mensen Goed hotel Lassi met een goed ontbijt. Zeer goede restaurant Sirtaki Nog niet verpest door massa toeristen Zeer mooie en indrukwekkende natuur. Aanrader voor griekenlandgangers.


Yannis
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijke vakantieplaats. Wij vinden de "kudde" Engelesen wel meevallen. Het zijn er veel, maar niet de aso Engelsen (en aso Nederlanders) die Chersonisos en malia op Kreta verpesten. Zit nog genoeg Griekenland in dit dorp. kan ik weten als halve Griek.


Harry
ALG. INDRUK: 4 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wat een droevenis,de kudde Engels sprekende zonzoekers misleid door de grote TUI en Tomson,Terug naar de pret op Zakinthos of Corfoe!!! Prachtig eiland,haast niet veranderd in 25 jaar,weg met de zeilboten,terug naar de natuur en de bevolking.


henny evers
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Op onze 4 weekse rondtocht door Griekelnad afgelopen zomer, was Kefalonia en met name Lassi op aanraden van kennissen ons eerste reisdoel. Na enig rondrijden zijn wij doorgereden. Ik vond het 100% tegenvallen. .


peter
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
lassie zelf stelt niet zo veel voor. Een lange straat met winkels en restaurant.Meer engels georienteerd....km ligt de hoofdstad waar het s'avonds goed vertoefen is. Het eiland is erg mooi en erg afwisselend van natuur.


Erik
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Lassi is niet echt een dorp, maar veeleer een aaneenschakeling van toeristenaccommodaties. Nog niet 'erg', maar toch, het begint. Nog niet storend, maar als de overheid Kefalonia authentiek grieks wil houden, zullen ze toch wat moeten oppassen.
© De Griekse Gids 2000-2020