Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Karfas

Karfas - Eiland Chios

Karfas. Karfas is de populairste badplaats op het Griekse eiland Chios. Het ligt aan een mooie baai, ongeveer 6 kilometer ten zuiden van Chios-stad en op maar 3 kilometer afstand van het vliegveld van Chios. Het feit dat Karfas erg populair is, heeft het te danken aan het prachtige zandstrand dat hier is. Het is een zandstrand zonder stenen of planten en zeewier. Het lijkt alsof er een zandwoestijn op de zeebodem ligt. 

"Karfas is de populairste badplaats op Chios en heeft een mooi strand."

Het water is ook erg ondiep, waardoor het geschikt is voor kleine kinderen. Aan het strand is het beoefenen van allerlei watersporten mogelijk en zijn er strandstoelen en parasols te huur. Het strand is zeer goed georganiseerd en er zijn strandwachters. De mensen zijn erg vriendelijk en het eten in de restaurantjes is goed en niet duur. Op de boulevard zijn verschillende cocktail bars en allerlei winkels, restaurants en tavernes.

Karfas Chios
Karfas Chios

Karfas is een prima uitvalsbasis om uitstapjes op het eiland te maken, het ligt mooi centraal. Je kunt hier een auto, scooter of fiets huren en het hele eiland verkennen. De lijnbus brengt je naar Chios-stad (en terug!).

 

Vakantie

Wil je naar Chios op vakantie en zoek je een goed hotel of appartement? Bekijk hier het vakantieoverzicht naar Chios. Wil je Chios combineren met een ander Grieks eiland zoals bijvoorbeeld Samos, boek je reis dan bij Griekse Gids Reizen.

Foto's Karfas

Karatzas apartments aan het strand van Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Watersporten in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Ligstoelen en parasols Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Karfas, het meest toeristisch plaatsje van Chios - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het bordje Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het gezellige Karfas strand - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Genieten in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het drukke Karfas strand - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Karfas: een zeer leuk vakantieoord - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Straatje in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Terrasjes Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Schitterend zandstrand Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Karfas»


Gemiddelde temperaturen Karfas Chios

Januari
9.5°C
Februari
9.9°C
Maart
11.6°C
April
15.6°C
Mei
20.2°C
Juni
24.7°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.1°C
September
22.9°C
Oktober
18.5°C
November
14.3°C
December
11.3°C


Chios: Waar ligt Karfas?

Waar ligt Chios
De kaart / landkaart van Karfas© De Griekse Gids 2000-2024