Eilandhoppen Griekenland
Griekenland TUI 2018

Beoordelingen: Samos Sun (Samos)

Lees 2 reviews over Samos Sun in Pythagorion.

Klik hier en boek  Samos Sun, vergelijk de aanbieders


Beoordelingen van Samos Sun

  Geplaatst door Danielle rodrigues op 17-07-2013

Samos Sun: 7  

Reisperode: 1-6-2010
Reisgezelschap 2

Algemene indruk: 7
Kamers: 7
Service: 5
Personeel: 7
Eten en drinken: 5
Ligging / Locatie: 8
Kindvriendelijk: 7
Amusement: 5
Sport: 5
Prijs / Kwaliteit: 7


Toelichting:
Ik denk nog vaak terug aan Samos, het hotel was leuk niet heel bijzonder maar dat plaatsje ... Was zo leuk . We hadden een ander stel leren kennen en hebben met zijn 4e zoveel beleefd.
Brommers gehuurd, boot gehuurd, jeep gehuurd, Samos wijn gedronken en gedronken hihihih
we hebben vast gezeten op een eilandje met de boot, hij was nml vast komen te zitten . We hebben zo gelachen moesten met zijn 4e die boot duwen. En dan er in klimmen hihih we leken wel een stel zeeleeuwen die aan boort getirokken werden. Kortom het was fantastisch zoveel gezien van Pythagorion wat een leuk stadje was dat zeg heel mooi en wat een geschiedenis .
Kortom we zijn op veel Griekse eilandjes geweest maar Samos was toch wel heel bijzonder . Een mooie herrinering !

  Geplaatst door Ton op 14-08-2011

Samos Sun: 8  

Reisperode: 22-07-2011 t/m 05-08-2011
Reisgezelschap 2 volwassenen

Algemene indruk: 8
Kamers: 7
Service: 8
Personeel: 8
Eten en drinken: 8
Ligging / Locatie: 7
Kindvriendelijk: 8
Amusement: 8
Sport: 8
Prijs / Kwaliteit: 8


Toelichting:
Hotel Samos Sun ligt slechts een paarhonderd meter van het vliegveld. Daardoor een lekker korte transfer. Overighens geheel geen hinder van aankomende en vertrekkende vliegtuigen. "Het heeft wel wat". Het hotel ligt zo'n 20 minuten lopen vanaf het centrum van Pythagorion en zo'n 10 minuten lopen vanaf Potokaki Beach. Het ontbijt is ronduit goed en uitgebreid genoeg. Het personeel is toegankelijk en vriendelijk en het overige (schoonmaak-) personeel ook. De kamers zijn wat gedateerd, maar wel schoon en netjes en het beddegoed wordt elke twee dagen verwisseld.
Het zwembad is geweldig !! Enorm ruim en het diepste gedeelte is zelfs 3,30 m diep. Er liggen luchtbedden en ballen in het bad en alles is netjes en schoon. Het zwembad heeft een bar waar ook het persobeel vriendelijk is. Er is een eigen overdekte stalling voor gehuurde fietsen en/of scooters en er is ruim voldoende parkeerruimte voor je huurauto ! Een prima keuze tenzij je liever in/aan het centrum wilt verblijven.