Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews Agia Fotini Chios

Lees beoordelingen - reviews Agia Fotini

Ivonne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn hier in september geweest en waren direct verkocht. Het is een klein gezellig plaatsje met 3 tavernes dicht bij elkaar en 2 gezellig bars waar je ook en klein hapje kon eten zoals clubsandwich, tosti en salade. Zeker voldoende voor dit kleine plaatsje. De kwaliteit van het eten was ook zeker heel goed en niet duur. Het was wel jammer dat na 12 uur alles wel dicht was, maar je werd niet weggekeken bij het restaurant als je er dan toevallig nog zat. Wij gaan absoluut terug. Je moet wel een auto voor een paar dagen huren want de bus reed zo goed als niet deze maand.


annie
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 1 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn in oktober naar agia fotini geweest, mooi dorpje maar wel klein. Er was maar 1 restaurant open dus niet veel keus om uit eten te gaan.


Lucie en Frans
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Rustig plaatsje alles bij de hand, een nadeel, weinig wandel mogelijkheden.


marieke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Of je vindt het helemaal niets, of je bent meteen verkocht. Dat laatste hebben mijn man en ik ook. We zijn al 8 keer naar Chios geweest, waarvan 5 keer naar Agia Fotini. Ooit hopen we hier een huisje te kunnen kopen, ooit..........zucht


m.brugel
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
fantastisch dorpje heerlijk kiezelstrand


Helena
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ik zit elke vakantie op Chios. We hebben hier een huis laten bouwen een aantal jaar geleden. De griekse mensen zijn warm, gezellig en gastvrij. Het eten is heerlijk. Het klimaat is prachtig. De stranden van Chios zijn rustig niet te toeristisch en mooi.


Heleen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Twee keer naar deze plaats (in de middle of no where) geweest. Door de antwoorden op bovengenoemde vragen lijkt het erg negatief maar wij hebben er een heerlijke tijd gehad. 1 ontzettend gezellig barretje Midden tussen de plaatselijke bevolking. Een prachtige omgeving.


Jos Hordijk
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
De zee is er schoon, de wind is er koel, het strand is er heet, de mensen zijn vriendelijk, de nachten zijn rustig. De taxichauffeurs zijn vriendelijk, de bus rijdt op tijd. de kinderen spelen in de zee en de ouders kijken ontspannen toe.


Rob
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een klein plaatsje aan de kust met een mooi kiezelstrand. Een paar tavernes waar men heel lekker, Grieks, kan eten voor een zeer redelijke prijs. Een mooi achterland als je een huurvoertuig hebt.


Foto's Chios - Chios in beeld

Taverna's Katarraktis - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Haven Katarraktis - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids De mooie westkust bij Elinda - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Kambos, hoge muren overal foto 1 - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Genieten in Karfas - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Het verzorgde Vrondados - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Haventje in Vrondados - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Smalle straatjes Pyrgi - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Aan de westkust - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Kiezelstrand Megas Limnionas foto 1 - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Vissersbootjes Daskalopetra - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids Oude huizen in Volissos - Eiland Chios - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Chios»© De Griekse Gids 2000-2024