Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Lachania - Eiland Rhodos

Lachania is een traditioneel dorp in het zuiden van Rhodos. Lachaniá ligt 70 kilometer van Rhodos stad, aan de voet van de berg Kopaná.

"Lachania is een traditioneel dorp met een panoramisch uitzicht"

Omdat het dorp vrij hoog ligt, biedt het een uitstekend panoramisch uitzicht over de oostelijke kust van het eiland en de zee. De natuurlijke baai is van groot ecologisch belang aangezien het een schuilplaats is voor de welbekende Caretta Caretta zeeschildpad.

In het centrum van het dorp bevindt zich de Heilige Tempel van Agios Georgios die in in 1848  is gebouwd. In deze regio zijn veel oude kloosters, het beroemdste klooster is dat van Zoodochou Pigis.

Foto's Rhodos - Rhodos in beeld

Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 348 - Foto van De Griekse Gids De zee vanaf een heuvel bij Kamiros (Rhodos) - Foto van De Griekse Gids Faliraki Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 250 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 366 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1617 - Foto van De Griekse Gids Monolithos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1116 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 298 - Foto van De Griekse Gids Lindos Rhodos - Dodecanese -  Foto 20 - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 334 - Foto van De Griekse Gids De hert - Ingang Mandraki haven - Rhodos stad - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1354 - Foto van De Griekse Gids Monolithos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1104 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Rhodos»


Gemiddelde temperaturen Lachania Rhodos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Rhodos: Waar ligt Lachania?

Waar ligt Rhodos
De kaart / landkaart van Lachania© De Griekse Gids 2000-2022