Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Lachania - Eiland Rhodos

Lachania is een traditioneel dorp in het zuiden van Rhodos. Lachaniá ligt 70 kilometer van Rhodos stad, aan de voet van de berg Kopaná.

"Lachania is een traditioneel dorp met een panoramisch uitzicht"

Omdat het dorp vrij hoog ligt, biedt het een uitstekend panoramisch uitzicht over de oostelijke kust van het eiland en de zee. De natuurlijke baai is van groot ecologisch belang aangezien het een schuilplaats is voor de welbekende Caretta Caretta zeeschildpad.

In het centrum van het dorp bevindt zich de Heilige Tempel van Agios Georgios die in in 1848  is gebouwd. In deze regio zijn veel oude kloosters, het beroemdste klooster is dat van Zoodochou Pigis.

Foto's Rhodos - Rhodos in beeld

Centrale ingang nieuwe markt - Rhodos stad - Foto van De Griekse Gids Gennadi Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 401 - Foto van De Griekse Gids Kolymbia Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 716 - Foto van De Griekse Gids Strand bij Ixia Rhodos - Foto van De Griekse Gids Filerimos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 382 - Foto van De Griekse Gids Profitis Ilias Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1206 - Foto van De Griekse Gids Tsambika Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1819 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1292 - Foto van De Griekse Gids Zicht op strand - Lindos (Rhodos) - Foto van De Griekse Gids Kalathos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 477 - Foto van De Griekse Gids Rhodos stad Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 1492 - Foto van De Griekse Gids Faliraki Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 215 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Rhodos»


Gemiddelde temperaturen Lachania Rhodos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Rhodos: Waar ligt Lachania?

Waar ligt Rhodos
De kaart / landkaart van Lachania© De Griekse Gids 2000-2024