Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Stegna

Stegna - Eiland Rhodos

Stegna Rhodos. Stegná is een leuke badplaats bij het dorp Archangelos op Rhodos, vlakbij de bekendere stranden Tsambika beach en Agia Agathi beach. Het strand is door bergen omgeven en hoewel erg mooi, is het niet zo bekend. Het is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar meer rust, zelfs in het hoogseizoen. Op en bij het strand zijn leuke restaurants, cafes en ouzeries. Bekend is de ouzeri van Tasos waar je visspecialiteiten kan bestellen.

"Stegna is een leuke badplaats op Rhodos met een mooi strand."

Stegna beach ligt nog geen kilometer verwijderd van het dorp Archangelos en is de geliefde zwembestemming van de inwoners van Archangelos. Het strand is goed georganiseerd, er zijn ligstoelen en parasols te huur. Je kan hier ook watersporten. De afgelopen decennia zijn er goede hotels en appartementen om het strand gebouwd.

Stegna Rhodos
Stegna Rhodos

Vakantie

Wil je op vakantie naar Rhodos en zoek je een goed hotel of appartement? Bekijk hier het overzicht met vakanties naar Rhodos. Wil je jouw reis naar Rhodos combineren met andere eilanden, zoals Kos of Symi? Je kunt dan je vakantie bij Griekse Gids Reizen boeken. We zijn gespecialiseerd in eilandhoppen.

Foto's Stegna

Stegna Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 121 - Foto van De Griekse Gids Stegna Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 106 - Foto van De Griekse Gids Stegna Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 110 - Foto van De Griekse Gids Stegna Archangelos Rhodos - Rhodos Dodecanese - Foto 112 - Foto van De Griekse Gids Tsambika Rhodos met daarachter Stegna - Rhodos Dodecanese - Foto van De Griekse Gids

meer foto's van Stegna»


Gemiddelde temperaturen Stegna Rhodos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Rhodos: Waar ligt Stegna?

Waar ligt Rhodos
De kaart / landkaart van Stegna© De Griekse Gids 2000-2024