Kokkini Chani (Heraklion Kreta)

KOKKINI CHANI. Kokkini Chani hoort bij de gemeente Chersonissos en ligt 14 kilometer ten oosten van Heraklion en 14 kilometer ten westen van Chersonissos. Kokkini Chani heeft ongeveer duizend inwoners die zich vooral met het toerisme bezig houden en met de landbouw. Het is een echt toeristisch plaatsje met veel appartementen en hotels, de zandstranden hier zijn goed. Er is een drukke straat met restaurantjes en bars. Wat Kokkini Chani een interessant vakantieoord maakt is de ligging. Doordat het centraal ligt is het gemakkelijk om dagtrips te maken. De busverbinding is goed en binnen 20 minuten ben je zowel in Heraklion als in Chersonissos.

In Kokkini Chani zijn meerdere stranden, dat zijn de stranden van Estavromenos, Vathianos Kampos en dat van Kokkini Chani zelf. Tussen Kokkini Chani en Vathianos Kampos ligt 'Nirou Chani'. Bij Nirou Chani is een Minoisch paleis dat uit een villa bestaat en een haven.

Foto's Kokkini Chani - Kokkini Chani in beeld

Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta strand - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 7 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 38 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 19 - Foto van De Griekse Gids Stilleven aan het strand bij Kokkini Chani - Foto van Coanri Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 39 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 34 - Foto van De Griekse Gids Kokkini Chani Kreta - Departement Heraklion - Foto 23 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kokkini Chani»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Tui Griekenland;

Bezienswaardigheden en uitstapjes vanaf Kokkini Chani:


Gemiddelde temperaturen Heraklion Kreta

Januari
11.6°C
Februari
11.8°C
Maart
13.2°C
April
16.3°C
Mei
20.1°C
Juni
24.5°C
Juli
26.5°C
Augustus
26.1°C
September
23.3°C
Oktober
19.4°C
November
16.1°C
December
13.1°C


Heraklion Kreta: Waar ligt Kokkini Chani?

Waar ligt Heraklion Kreta
De kaart / landkaart van Kokkini Chani


Heraklion Kreta vakanties

Agroikies

Bekijken

Agroikies
Heraklion Kreta
Agios Thomas
SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus Hotel

Bekijken

SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus Hotel
Heraklion Kreta
Amoudara
TIME TO SMILE Sundance Apartments & Suites

Bekijken

TIME TO SMILE Sundance Apartments & Suites
Heraklion Kreta
Koutouloufari
Creta Maris Beach

Bekijken

Creta Maris Beach
Heraklion Kreta
Chersonissos
© De Griekse Gids 2000-2019